0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
pH-waarde
Toepassingsgebied
Uitvoering
 

Industriële reinigingsmiddelen

Opzoek naar een deftig reinigingsmiddel waarbij u alles kan schoonmaken in uw bedrijf. Bekijk dan zeker ons assortiment aan reinigingsmiddelen. Voor sterke vervuiling of lekkende olie kan men onze reinigingsproducten gebruiken. Zo kunt u alles proper houden op uw werkvloer.
Er zijn 22 artikelen gevonden
| | |
Matreiniger
voor ESD-oppervlakken
Excl. BTW
25,90
Excl. BTW
23,90
€ / l 49,79
Excl. BTW
265,-
Excl. BTW
155,-
Excl. BTW
175,-
Excl. BTW
119,-
Excl. BTW
59,90
Excl. BTW
62,90
Kettingspray VIVALUB
VE = 12 spuitbussen
Excl. BTW
82,90
Hechtvetspray wit ACTILUB
VE = 12 spuitbussen
Excl. BTW
79,90
Schuimreiniger EASYCLEAN
VE = 12 spuitbussen
Excl. BTW
59,90
Hechtgel EASYFLOW
VE = 12 spuitbussen
Excl. BTW
87,90
Excl. BTW
57,90
Excl. BTW
175,-
Excl. BTW
92,90
Onderhoudsspray MULTIFIX
VE = 12 spuitbussen
Excl. BTW
82,90
Nieuw
Glasreiniger en -onderhoud
inhoud 0,48 l, VE = 5 stuks
Excl. BTW
vanaf 25,90
Nieuw
Excl. BTW
vanaf 54,90
Nieuw
Excl. BTW
vanaf 84,90
Nieuw
Beeldschermreiniger
50 ml, VE = 12 stuks
Excl. BTW
vanaf 49,90
Inkoophandboek voor de categorie Industriële reinigingsmiddelen
Er zijn 22 artikelen gevonden

Industriële reinigingsmiddelen – geen kans op stof en vuilDe strijd tegen vuil en stof is een integraal onderdeel van het arbeidsleven. Men moet er alleen goed uitgerust in trekken. Met industriële reinigingsmiddelen van VINK LISSE houdt u uw tegenstanders succesvol onder controle.Professionele reinigingsmiddelen – efficiënt en zuinigOf het nu gaat om een overlevingstocht in de jungle of het schoonmaken van productiehallen en werkplaatsen, de uitrusting maakt het verschil. Terwijl wij de verkoop van muskietennetten aan anderen overlaten, vindt u alles wat u nodig heeft voor een sprankelende netheid onder moeilijke omstandigheden – in de eerste plaats een grote keuze aan professionele reinigingsproducten.Wat hen onderscheidt van hun familieleden in de supermarkt is hun hoge efficiëntie. Dit maakt het een wonderbaarlijk wapen tegen hardnekkige besmetting en ziektekiemen. Wij bieden ook industriële reinigingsmiddelen van merken als Kärcher aan in grote emballages voor grote oppervlakken, zoals vloeistof of poeder, concentraat, olie of gel in onze winkel. Wij adviseren praktische sprays voor het onderhoud en de reiniging van kleine onderdelen.Basisreiniger, tapijtreiniger en nog veel meerEén is zelden genoeg voor alles. Daarom krijgt u bij VINK LISSE basisreinigers, maar ook ultrasoonreinigers, vet- en eiwitoplosmiddelen of tapijtreinigers. Actieve reinigers zijn ideaal voor sanitaire ruimtes, veiligheidsreinigers voor moeilijk bereikbare machine- en metalen onderdelen en graffiti-reinigers voor ongewenste muurschilderingen. Met zachte reinigingsmiddelen kunt u gevoelige oppervlakken zonder aarzeling behandelen, tapijtimpregnaties sluiten uw tapijten af en beschermen ze tegen vuil. Als u uw arsenaal aan industriële reinigingsmiddelen in een reinigingsmiddelenkast opslaat, is alles wat u nodig hebt altijd bij de hand.Bent u nog iets anders vergeten? Misschien een kleine onderdelenreiniger of een hogedrukreiniger? Of schoonmaakkarretjes zodat uw reinigingsteam snel en zonder rugpijn van de ene locatie naar de andere kan komen? Kijkt u eens naar ons grote assortiment producten voor reiniging en sanitair. Ons verwijzingssysteem industriële reiniging zorgt voor een betere oriëntatie. Of u kunt het ons persoonlijk vragen.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken