0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Bevochtigingscapaciteit
Reinigingscapaciteit
Ruimtelijke afmetingen
 

Luchtreinigers

Frisse lucht: waarvan u in de bergen, op de hei en in het bos zo kunt genieten, is ook bij het werk van belang. Onder luchtreinigers reinigen de droge, bedompte lucht op kantoor. Zo kunt u goed doorademen.
Er zijn 12 artikelen gevonden
| | |
IDEAL - Luchtreiniger AP15
voor ruimtes tot 15 m²
Excl. BTW
239,-
IDEAL - Luchtreiniger AP30
voor ruimtes tot 30 m²
Excl. BTW
279,-
IDEAL - Luchtreiniger AP45
voor ruimtes tot 45 m²
Excl. BTW
359,-
IDEAL - Luchtreiniger AW40
voor ruimtes tot 40 m²
Excl. BTW
319,-
IDEAL - AIR COMBI CLEAN ACC55
voor ruimtes tot 55 m²
Excl. BTW
519,-
Nieuw
Luchtreiniger
reinigingscapaciteit 3000 m³/h
Prijs op aanvraag
Nieuw
Mobiele luchtontvochtiger
luchtvolumestroom 580 m³/h
Prijs op aanvraag
Nieuw
Mobiele luchtontvochtiger
luchtvolumestroom 1000 m³/h
Prijs op aanvraag
Luchtontvochtiger
ontvochtigingscapaciteit 40 l/24 uur
Prijs op aanvraag
Luchtontvochtiger
ontvochtigingscapaciteit 80 l/24 uur
Prijs op aanvraag
Luchtontvochtiger
ontvochtigingscapaciteit 100 l/24 uur
Prijs op aanvraag
Luchtontvochtiger
ontvochtigingscapaciteit 120 l/24 uur
Prijs op aanvraag
Inkoophandboek voor de categorie Luchtreinigers
Er zijn 12 artikelen gevonden
Luchtreinigers – fris, vitaliserend, gezond.
Een luchtreiniger reinigt lucht? Ja, simpel gezegd klopt dat. Met de luchtreiniger worden bacteriën, virussen, pollen, sporen, haren en stofdeeltjes uit de ruimtelucht gefilterd. Door een ionisator kunnen schadelijke deeltjes in de lucht zelfs vernietigd worden. Wij willen niet beweren dat je met onze luchtreinigers dezelfde lucht inademt als op de top van een berg, maar u komt tenminste een stapje dichterbij. Met de luchtreinigers van IDEAL bieden wij u de nieuwe ideale reiniger voor frisse lucht.

Met of zonder ionisator?
In onze webshop treft u vele soorten luchtreinigers aan. Ook zijn er modellen beschikbaar die beschikken over een zogenaamde ionisator. MAar wat is heir het grote voordeel van en waarom zijn luchtreinigers met ionisator belangrijk? Kort gezegd filteren alle luchtreinigers de lucht en maken deze schoon. Frisse lucht is belangrijk en een luchtreiniger op kantoor draagt hier uiteraard aan bij. Ionisatoren geven aan lichte elektrische lading aan zuurstofmoleculen waardoor schadelijke stoffen worden geneutraliseerd of zelfs vernietigd. Zo worden ook pollen, schimmels en bacteriën uit de lucht gehaald. Hiermee kan worden voorkomen dat kleine ziektes als verkoudheid zich door het gehele kantoor verspreiden. Voor mensen met een gevoeligheid voor bepaalde bacteriën of bijvoorbeeld met hooikoorts, draagt een luchtreiniger al snel bij aan een fijne werkomgeving. Frisse lucht is voor iedereen fijn, maar vooral voor deze mensen erg fijn. Bij VINK LISSE vindt u meerdere modellen voor verschillende kantoorformaten. Voornamelijk bij grote kantoren met grote open ruimtes is het fijn om meerdere passende reinigers te instaleren zodat alle medewerkers kunnen genieten van zuivere lucht. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste model? Neem dan contact met ons op!
Producten vergelijken