0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Kleur
 

Poetspapier

Vloeistoffen, vetten, olie – verdwenen als sneeuw voor de zon. Vlekken, spetters en vegen – foetsie... Met slechts één klik komt u bij ons poetspapier terecht. Ze zijn veelzijdig te gebruiken en vegen alles weer schoon.
Er zijn 8 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW
129,-
Excl. BTW
92,90
Excl. BTW
72,90
Excl. BTW
84,90
Rol poetspapier
TAD-kwaliteit
Excl. BTW
69,90
Rol poetspapier
heterogene kwaliteit
Excl. BTW
vanaf 38,90
Excl. BTW
52,90
Excl. BTW
109,-
Er zijn 8 artikelen gevonden
Poetspapier
Zonder poetspapier is reiniging niet mogelijk. Voor reiniging gelden in een bedrijf bijzondere eisen, want hygiëne en reinheid gelden als centrale voorwaarden in een onderneming. VINK LISSE biedt u in de webshop reinigingsdoeken, poetspapier en reinigingssystemen. Rolhouders voor poetspapier die papierrollen van meer dan 400 mm rolbreedte kunnen opnemen zijn een comfortabele oplossing voor bevestiging aan de wand. Mobiele vloerstandaards kunnen aan de werkplaatsinrichting worden toegevoegd en dan vrij door de ruimte worden verplaatst. Door een glasvezelversterkte afscheurrand kan poetspapier snel en probleemloos in de gewenste grootte worden afgescheurd. Het systeem is principieel geschikt voor de sanitaire voorzieningen en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Kies bij VINK LISSE uit verschillende papierkwaliteiten de kwaliteit die voor uw toepassing optimaal is. Poetspapierrollen in TAD-kwaliteit zijn ook in natte toestand zeer stevig en zijn bijzonder geschikt voor vetten en oliën. De afzonderlijke rollen kunnen ook in voorgeperforeerde vorm worden besteld. Papierrollen in fleecekwaliteit kunnen eventueel meerdere keren worden gebruikt. Ze zijn zelfs geschikt voor vuilgevoelige oppervlakken, stoffen en materialen. Een afdekkap boven de papierrollen beschermt deze betrouwbaar tegen stof en vuil.

Reinigingsdoeken voor industrieel gebruik
De verschillende soorten poetspapier die VINK LISSE aanbiedt, zijn er ook in grote verpakkingseenheden. Zo komt u nooit zonder te zitten en zijn ze optimaal geschikt voor gebruik in grote productieondernemingen en werkplaatsen. Buiten grootschale productiewerkplaatsen kunnen grote rollen reinigingsdoeken ook erg goed van pas komen in bijvoorbeeld laberatoria en cleanroom inrichtingen. Bij de omgang met gevaarlijke stoffen raden wij echter andere producten aan, deze vindt u eenvoudig in de desbetreffende categorie. Bestel uw poetspapier in de webshop van VINK LISSE in hoogwaardige, industriële kwaliteit tegen beproefd gunstige levervoorwaarden.
Producten vergelijken