0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
pH-waarde
Toepassingsgebied
Uitvoering
 

Reinigingsmiddelen

Opzoek naar een deftig reinigingsmiddel waarbij u alles kan schoonmaken in uw bedrijf. Bekijk dan zeker ons assortiment aan reinigingsmiddelen. Voor sterke vervuiling of lekkende olie kan men onze reinigingsproducten gebruiken. Zo kunt u alles proper houden op uw werkvloer.
Er zijn 17 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW
25,90
€ / l 53,96
Excl. BTW
259,-
Excl. BTW
169,-
Excl. BTW
149,-
Excl. BTW
115,-
Excl. BTW
57,90
Excl. BTW
59,90
Kettingspray VIVALUB
VE = 12 spuitbussen
Excl. BTW
79,90
Hechtvetspray wit ACTILUB
VE = 12 spuitbussen
Excl. BTW
77,90
Schuimreiniger EASYCLEAN
VE = 12 spuitbussen
Excl. BTW
57,90
Hechtgel EASYFLOW
VE = 12 spuitbussen
Excl. BTW
84,90
Veiligheidsreiniger TORNADO
VE = 12 spuitbussen
Excl. BTW
54,90
Excl. BTW
169,-
Excl. BTW
89,90
Onderhoudsspray MULTIFIX
VE = 12 spuitbussen
Excl. BTW
79,90
Proefpakket onderdelenreinigers
VE = 12 spuitbussen à 500 ml
Excl. BTW
69,90
Inkoophandboek voor de categorie Reinigingsmiddelen
Er zijn 17 artikelen gevonden
Reinigingsmiddelen: alles voor een net en proper bedrijf
U ''Alles voor het bedrijf'' uit één hand aanbieden, dat is onze belofte. En wij bieden u ook alles voor een schoon bedrijf: in de categorie reiniging vindt u een complete uitrusting voor een krachtige en grondige reiniging van uw ruimtes. Een heel belangrijk deel van de schoonmaakspullen zijn de juiste schoonmaakmiddelen. Professionele reinigingsmiddelen zijn niet alleen sterker en in grotere emballages verkrijgbaar dan reinigingsmiddelen voor huishoudelijk gebruik, ook heb je speciale middelen nodig voor de verschillende verontreinigingen en oppervlakken. Ons aanbod loopt van dweilen met antislipeffect via reinigingsmiddelen voor sanitaire voorzieningen, olie- en vetoplosmiddelen tot aan verwijderingsmiddelen voor graffiti. Sneller, grondiger en duurzamer – met onze reinigingsmiddelen maakt u net zo schoon als de professionals.

Essentiële reiniginsmiddelen
Ieder bedrijf krijgt er mee te maken: reiniging. Van kleine kantoren met een paar medewerkers tot aan grote werkplaatsen en zelfs bedrijfsterreinen moeten uiteindelijk gereinigd worden. Simpele afvalbakken zijn doorgaans niet afdoende en zeker hygiëne is tegenwoordig erg belangrijk binnen het bedrijfsleven. Een schone omgeving voorkomt het verlies van goederen of de vervuiling ervan, maar beschermt ook uw personeel tegen onnodige bacteriën en schimmels die invloed kunnen hebben op de gezondheid. Het aanbod van VINK LISSE is enorm groot en hierdoor voor elk bedrijf geschikt. Of u nu op zoek bent naar een aanvulling op de huidige reinigingsmiddelen of artikelen voor een professionele reiniging van uw bedrijf, bij ons bent u aan het juiste adres. Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste producten staat onze klantenservice altijd voor u klaar.
Producten vergelijken