0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Leveringsomvang reinigingswagen
Kleur
Hoogte
Framemateriaal
Aantal emmers
 

Schoonmaaktoestellen

Vind bij ons de beste schoonmaakwagens, poetswagens en dweilwagens. Zorg ervoor dat uw bedrijf kraaknet is. Met de poetswagens van VINK LISSE is dat geen probleem. Koop bij ons uw schoonmaakwagen met een eenvoudige reinigingsset.
Er zijn 58 artikelen gevonden
| | |
Inkoophandboek voor de categorie Schoonmaaktoestellen
Er zijn 58 artikelen gevonden

Reinigingswagens – Niet meer dragenVeel chauffeurs belasten hun rug? Afhankelijk van het voertuig. Reinigingswagens van merken als Eurokraft of Quipo bevorderen de gezondheid van de rug van uw schoonmaakpersoneel bij veelvuldig gebruik. Ze maken ook de reiniging nog effectiever. Zo loont rijden voor alle betrokkenen.Rugvriendelijke schoonmaakkarren voor elk toepassingsgebiedTot ziens dragen, hallo duwen! Volle emmers kunnen zonder veel moeite van A naar B worden verplaatst met behulp van een dweilwagen. Reinigingsmiddelen kunnen worden opgeslagen op de plank en er is ook een mopwringer aan boord.Klinkt goed, maar voldoende is het niet? Kies dan één of twee maten groter. U vindt bij VINK LISSE schoonmaakwagens in verschillende varianten en maten. Een of twee bakken met een inhoud van 6 tot 30 liter, houders voor afvalzakken, verschillende legborden, plastic trays en nog veel meer – aan u de keuze. Mobiele reinigingsstations zijn niet alleen geschikt voor het transport, maar ook voor de opslag van reinigingsgereedschap; HAACP-onderstellen zijn goedgekeurd voor sanitaire ruimtes, ziekenhuizen en zwembaden. Zwenkwielen met stootringen beschermen het meubilair wanneer de wagen de vloer raakt.Overige accessoires voor industriële reinigingOmdat alleen rijden niet voldoende is om alles schoon te houden, krijgt u bij VINK LISSE een breed scala aan reinigingsmiddelen, -doeken en machines voor industriële reiniging. Op deze manier schept u de ideale omstandigheden voor een sprankelende schone werkomgeving, die bekend staat als even gezond als gemakkelijk voor de rug. Tips voor het maken van uw keuze vindt u bijvoorbeeld in ons inkoophandboek Industriële reiniging.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Zuigers | Vloerreiniging | Reinigingsmachines | Bezemkasten | Oogdouches | Entreematten | Rubbermaid reinigingswagens | Kärcher stofzuigers

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken