0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten
  Pagina afdrukken

Klantenservice

Het serviceteam van VINK LISSE staat altijd voor u klaar, of er nu snel iets gerepareerd moet worden, u dringend een reserveonderdeel nodig heeft of er onderhoud moet worden uitgevoerd. Onze technici helpen snel, ongecompliceerd en door het hele land. En omdat wij zelf veel waarde hechten aan een hoge kwaliteit en duurzaamheid van onze producten, is de lijst van onze diensten lang. Hier vindt u een overzicht van wat u van ons kunt verwachten.

 

Originele reserveonderdelen

Doe-het-zelven is de nieuwe trend. Wij leveren u uiteraard graag reserveonderdelen als u zelf iets wilt repareren. En om te voorkomen dat defecte artikelen voor lange uitvaltijden zorgen, leveren wij de juiste reserveonderdelen in een mum van tijd.

 

Reparaties

Zeg nooit nooit – dat doen wij ook niet. Want ondanks de bekende hoge kwaliteit van onze producten, kunnen wij defecten helaas niet altijd uitsluiten en zeker niet voorspellen. Als een apparaat dus onverwacht ophoudt te werken, kunt u eenvoudig een van onze reparateurs laten komen. Wij helpen u onmiddellijk verder!

Onderhoud

Wie langer fit en gezond wil blijven, moet voor zichzelf zorgen. Bij apparaten is dat niet anders. Om ervoor te zorgen dat een product lang meegaat, is regelmatig onderhoud van groot belang. Naar wens voeren onze geschoolde technici dat onderhoud voor u uit. Zo blijft de waarde van uw producten ook op lange termijn hoog. Op aanvraag stellen wij graag een offerte voor u op!

UVV-keuring | FEM 4.004-keuring

 

Zeggen UVV en FEM 4.004 u iets? Voor veel hef- en hijsapparaten en industrieel gebruikte voertuigen bestaan deze voorschriften voor meer veiligheid in de omgang met gemotoriseerde transportwerktuigen. Ten minste een keer per jaar moeten deze belangrijke keuringen worden uitgevoerd. Daarbij wordt met name het volgende gecontroleerd:

 

 • Besturing, remmen, wielen, bedieningselementen en aandrijving
 • Hydraulisch systeem, hef-/hijsmechanisme, hijskettingen
 • Lastopnamemiddelen (vork enz.) 
 • Beschermend dak voor bestuurder

 

Onder het motto ‘Vertrouwen is goed, controle is beter’ helpen wij u graag de termijnen voor alle wettelijk voorgeschreven keuringen van eigen apparaten, externe apparaten en gemotoriseerde transportwerktuigen na te leven. Neem gerust contact met ons op. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op.

 

Stellinginspectie

 

Exploitanten van een stellingsysteem dragen de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van zowel stelling als medewerkers, voorwerpen, voertuigen en opgeslagen goederen. Met de service ‘stellinginspectie’ helpen wij u het gevaar voor ongelukken door beschadigde magazijninrichtingen te voorkomen. Wij controleren uiteraard ook stellingen die u niet bij ons gekocht heeft.

 

Zonder uw lopende productie te storen, inspecteren onze geregistreerde stellinginspecteurs onder andere of beschermingsmaatregelen, stellingcomponenten en belading aan de voorschriften voldoen en of staanders en legborden zichtbare vervormingen of beschadigingen hebben. De volgende stellingtypen kunnen door ons worden gekeurd:

 • Legbordstellingen
 • Palletstellingen
 • Draagarmstellingen
 • Inrijstellingen
 • Doorrijstellingen
 • Doorrolstellingen
 • Hoogbouwsystemen

 

De resultaten van de inspectie worden genoteerd, de gekeurde stelling krijgt een officieel inspectieplaatje. Regelmatige inspecties moeten uiterlijk om de 12 maanden worden uitgevoerd. Naar wens kunnen wij deze inspecties ook in het kader van een onderhoudsovereenkomst voor u uitvoeren. Wij komen dan steeds voor het verstrijken van de termijn naar u toe. Wij zijn er voor u – professioneel, betrouwbaar en ter plaatse. 

 

Mocht u interesse hebben, maak dan gerust een vrijblijvende afspraak.

Contact

Onze montageservice is telefonisch bereikbaar op alle werkdagen van 08:00-17:30 (vrijdag tot 17:00) uur.

Telefoon: 0252-461 300
E-mail: verkoop@vinklisse.nl 

 

| Terug naar de overzichtspagina

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken