0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten
  Pagina afdrukken

 

Levering zonder verzendkosten

Levering zonder verzendkosten betekent bij ons dat u niet één cent meer betaalt dan in de catalogus of in de webshop staat. Daarbij inbegrepen zijn verpakking, transport en transportverzekering.

 

Geen minimale bestelwaarde

Bestel gewoon wat u nodig heeft. Wij berekenen geen toeslag voor kleine hoeveelheden en hebben ook geen minimale bestelwaarde.
 

 

Snelle levertijden

In een mum van tijd zijn uw artikelen geleverd – meestal binnen drie tot vijf werkdagen. Desalniettemin geldt: uitzonderingen bevestigen de regel. Let daarom op de precieze aanduidingen in de catalogus en in de webshop. De gekleurde vierkantjes geven altijd de actuele beschikbaarheid van het gekozen product aan. Zo ziet u meteen hoe snel de gewenste artikelen kunnen worden geleverd en kunt u uw inkopen beter plannen.

 

De kleuren en hun betekenis:

 

Levering binnen 3 werkdagen

 

Levering binnen 7 werkdagen

 

Levering binnen 2 weken

 

Levering binnen 4 weken

 

Levering binnen 4 weken

 

Levering vanaf 4 weken

 

Termijnlevering

Alle producten die wij verkopen worden voorzien van levertermijnindicatie, zoals hierboven vermeld. Voorraadartikelen worden over het algemeen binnen drie tot vijf werkdagen geleverd. Producten op bestelling bij de fabrikant kunnen onderhevig zijn aan langere levertermijnen vanwege externe voorraadniveaus of productietijden. Mocht u nog vragen hebben in verband met de levertermijn van uw producten, aarzelt u niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0252 461 300 of stuur een mail naar verkoop@vinklisse.nl .

 

Verzamel opdrachte

Het is mogelijk om uw bestellingen te bundelen tot 1 gezamenlijke opdracht zodat deze op dezelfde moment geleverd worden. Neem contact met ons op via bovenstaand telefoonnummer of e-mailadres en wij maken het voor u in orde.

 

 

| Terug naar de overzichtspagina

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken