0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten
  Pagina afdrukken

BEZORGSERVICE

 

Bij meer dan 50.000 producten is het geen wonder dat u het gewenste artikel niet meteen in de catalogus of in de webshop kunt vinden. Wij helpen u graag verder ... en vinden het product vast en zeker voor u.

 

Ook bij artikelen die wij ondanks ons enorme assortiment niet op voorraad hebben, vinden wij een oplossing voor u: wij bezorgen de gewenste artikelen in heel Nederland, België en Luxemburg. Uiteraard kunt u onze bezorgservice ook raadplegen als u zich met uw bestelling geen raad meer weet of als u hulp nodig heeft bij ingewikkelde procedures. Onze experts zorgen er altijd voor dat u precies krijgt wat u nodig heeft. Kunnen wij vandaag al iets voor u doen?

 

NALEVERINGSSERVICE

 

Planningszekerheid krijgt u er bij ons meteen bij! Wij bieden u de zekerheid dat u de bij ons bestelde artikelen ongecompliceerd kunt nabestellen, aan kunt vullen of kunt uitbreiden. Bij producten van onze topmerken Eurokraft, Active Green, Quipo en office akktiv ontvangt u zelfs 5 jaar naleveringsservice.

 

Indien bepaalde fabrikanten uit het assortiment komen te verdwijnen, delen wij u dit vanzelfsprekend op tijd mee, zodat u voldoende tijd heeft om u opnieuw te oriënteren of nog na te bestellen. Indien u het gewenste product bij ons helemaal niet kunt vinden, is er bijna niets wat wij niet voor u kunnen bestellen. Vraag het ons gewoon. Of maak gebruik van onze bezorgservice.

 

 

 

| Terug naar de overzichtspagina

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken