0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten
  Pagina afdrukken

Certificaten

ISO-certifikaat Als eerste postorderbedrijf voor kantoor- en bedrijfsinrichtingen is VINK LISSE gecertificeerd conform de internationale kwaliteitsnorm ISO 9001. Voor u als klant betekent dit een constante kwaliteit, zowel wat producten als wat de volledige zakelijke afwikkeling betreft. Hier vindt u ons ISO-certifikaat.

 

ISO-certificaatVINK LISSE heeft een klimaatbalans opgemaakt volgens de erkende ISO-standaard 14064-1. Deze balans is gecertificeerd door TÜV Hessen. De klimaatbalans classificeert emissies volgens het Greenhouse Gas Protocol (GHG): VINK LISSE hield daarbij niet alleen rekening met zelf veroorzaakte uitstoot, maar ook met de CO2-uitstoot van de betrokken externe dienstverleners, zoals papierfabrieken, drukkerijen en expeditiebedrijven.

Hier vindt u ons ISO 14064-certificaat.

Dit keurmerk bevestigt dat de webshop van VINK LISSE voldoet aan diverse normen die voor een geïntegreerde klantbescherming staan. Het waarborgt de serieusheid ten opzichte van privacybescherming en leveringszekerheid. Bovendien houdt dit keurmerk een restitutiegarantie tegen koopprijsverlies, niet-levering en niet-restitutie na teruggave van de goederen in. Een waarderingsprofiel geeft de bezoeker een overzicht over de beoordeling van de aanbieder met betrekking tot betrouwbaarheid en klantenopmerkingen in de categorieën levering, waren en klantenservice.
Hier wordt het actuele TrustedShops certificaat weergegeven.

Een richtlijn voor duurzaam handelen vormt het principe van Global Compact van de Verenigde Naties. VINK LISSE erkent de tien principes op het gebied van mensenrechten, arbeid, milieu en corruptiebestrijding. 

 

Voor een uitstekend ’communication design’ ontving het duurzaamheidsverslag in 2012 de begeerde Red Dot Design Award, een internationaal erkende onderscheiding in de designwedstrijd van het Duitse Design Zentrum Nordrhein-Westfalen.

Dit keurmerk garandeert dat u door de Symantec Seal-in-Search-technologie op de website van VINK LISSE zorgeloos kunt zoeken, navigeren en kopen. Het SSL-certificaat beschermt uw persoonlijke gegevens door een SSL-codering, die een website die met http begint automatisch verandert in https.

Producten vergelijken