0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten
  Pagina afdrukken

PLANNING EN ADVIES

 

CAD-PLANNINGSSERVICE

 

Moet de kast tegen de wand of naast het raam? Is de stelling te hoog voor uw magazijn? En hebben we de wettelijke voorschriften eigenlijk wel nageleefd? U hoeft niet op alles een antwoord te hebben. U moet alleen weten wie u kunt raadplegen als u bij de inrichting van uw werkruimtes niet verder komt: de kosteloze CAD-planningsservice van
VINK LISSE
:

 

Telefoon: 0252-461 300
E-mail: verkoop@vinklisse.nl

 

Plan vanaf nu uw nieuwe kantoorruimtes, gemeenschappelijke ruimtes en archieven samen met onze experts. Professioneel, tekening op schaal en een perspectiefaanzicht in 3D-kwaliteit. Onze ervaren experts voeren de planning en visualisering van bedrijfsruimtes volgens uw wensen uit. Met specifieke factoren als arbeidsprocessen, ergonomie en benodigde ruimte wordt ook rekening gehouden. En om beter te kunnen inschatten of idee A of idee B beter bij uw wensen past, ontvangt u de ontwerpen van ons ook in 3D. Zo kunt u van tevoren al eventuele problemen herkennen en voorkomen. De voltooide kantoorplanning ontvangt u vooraf ter controle. Pas na uw toestemming maken wij een gedetailleerde offerte en na de vrijgave beginnen we met de levering en de montage van uw nieuwe werkplek.


 

XXL-RUIMTEOPLOSSINGEN + PROJECTSERVICE

 

Systeemkantoren, gemeenschappelijke ruimtes, machineveiligheidshekken? Kunt u krijgen! Ook stalen entresols, kraansystemen, scheidingswandsystemen en slagbomen. Wij kunnen zelfs douchevoorzieningen in containers voor u regelen.

 

Efficiënte en veilige ruimteconcepten ontwikkelen wij in alle formaten en hoogtes, in zowel nieuwe als bestaande gebouwen. En dat zelfs tijdens renovatiewerkzaamheden, bij verbouwingen of uitbreidingen. Hoe u de beschikbare ruimte ook wilt benutten, wij creëren de passende vertrekken:

  • Met één of twee verdiepingen
  • Verplaatsbaar of statisch
  • Doelmatig of representatief
  • Met of zonder inrichting: sanitaire voorzieningen, opslagruimte, gemeenschappelijke ruimtes, kantoren
      

Onze ruimteoplossingen zijn daarbij altijd op maat gemaakt, met hoogwaardige systeemcomponenten vervaardigd en met een intelligente structuur. Daarbij vervullen wij altijd uw wensen aan hoogwaardig, duurzaam en economisch bouwen. En omdat ruimtes ook altijd een onderdeel van de architectuur zijn, worden ruimtesystemen van KAISER+KRAFT-groep, waartoe VINK LISSE behoort, samen met planologen en opdrachtgevers ontwikkeld, dus samen met u. Dat doen wij ook graag bij u ter plaatse.    

 

Uiteraard realiseren wij XXL-projecten ook volledig: van de aanvraag en de planning tot en met de organisatie, levering van goederen, montage en de eindafname. Onze gekwalificeerde experts staan bij vragen voor u klaar.

 

 

| Terug naar de overzichtspagina

Producten vergelijken