0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Kantoorrekken

Op zoek naar een goed kantoorrek, een bedrijfsrek dat heel veel materiaal kan dragen? Bekijk dan zeker eens de kantoorrekken van onze eigen merken. Men kan deze kantoorrekken verplaatsen zonder dat het enige moeite kost. Opbergkasten voor uw kantoor of een simpele kast voor uw kantoor, wij hebben het allemaal. Bekijk de kantoorkasten van OFFICE AKKTIVE.
Er zijn 0 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 0 artikelen gevonden
Kantoorrekken of dossierkasten
In de meeste kantoren zijn bedrijfsstellingen onmisbare kantoormeubelen. Ontdek onze kantoorkasten en kantoorrekken. Onze kantoorrekken zijn gemaakt uit hout of staal. Onze kantoorkasten hebben een uitstekende Duitse kwaliteit en zijn niet meer weg te denken in een onderneming. Kantoorkasten met een uitstekende kwaliteit en verschillende legborden worden kant en klaar geleverd door ons. Wij hebben kantoorkasten met 3 legborden of zelfs 5 legplanken.

Kantoorkasten van onze eigen merken
In principe dienen alle bedrijfsstellingen voor uiteenlopende sorteertaken en zodoende voor georganiseerd werken. De bedrijfsstelling wordt het vaakst gebruikt om dossiermappen of regelmatig geraadpleegde vakliteratuur op te bergen. Deze legbordstellingen beschikken afhankelijk van de hoogte over twee tot vijf legborden in op ordnerhoogte genormeerde afstanden. Daarnaast bieden veel andere speciale stellingen een doeltreffende opbergruimte voor formulieren, notities en andere voorwerpen. Natuurlijk vindt u bij VINK LISSE ook oplossingen voor speciale problemen. Zo wordt een gebrek aan ruimte verholpen met schuifstellingen, die als voorzetstuk voor bestaande stellingsystemen worden geproduceerd. In zeer grote kantoren kunnen stellingen met fraaie, massieve achterwand als smaakvolle en flexibele ruimteverdelers worden gebruikt. bedrijfsstellingen zijn gewoonlijk afgestemd op functionaliteit. Samen met kantoorkasten of hangmappenkasten kunnen doordachte stellingsystemen worden gecreëerd. Daarbij zijn bedrijfsstellingen net als andere meubelstukken natuurlijk verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Ze kunnen ook met elkaar worden gecombineerd. VINK LISSE biedt u complete, hoogwaardige kantoorinrichtingen, die u naar wens en behoefte kunt samenstellen en uitbreiden.
Producten vergelijken