0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Breedte
Diepte
Hoogte
 

Cleanroom inrichtingen

Wij weten wat echt schoon is. Daarom hebben wij zelfs cleanrooms voor u in de aanbieding. Richt uw laboratorium of cleanroomwerkplek hygiënisch en professioneel in. Geschikte cleanroom inrichtingen vindt u hier in verschillende uitvoeringen.
Er zijn 8 artikelen gevonden
| | |
Weegtafel voor laboratoria
draagvermogen 200 kg
Excl. BTW
vanaf 1.495,-
Verrijdbare tafel voor laboratoria
met legbord, draagvermogen 200 kg
Excl. BTW
vanaf 629,-
Excl. BTW
vanaf 429,-
Excl. BTW
vanaf 419,-
Excl. BTW
vanaf 499,-
Excl. BTW
vanaf 529,-
Cleanroomtafel met polypropyleen-blad
frame van roestvast staal, hoogte 900 mm
Excl. BTW
vanaf 579,-
Cleanroom-spoeltafel
tweedeurs, dubbelwandig
Excl. BTW
vanaf 2.350,-
Inkoophandboek voor de categorie Cleanroom inrichtingen
Er zijn 8 artikelen gevonden
Cleanroom inrichtingen voor professionals
Cleanroom inrichtingen maken een belangrijk deel uit van het cleanroom assortiment in onze webshop. Ze moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en langdurig sterke belasting kunnen uithouden. Cleanroom inrichtingen van edelstaal hebben het voordeel dat ze over een groot draagvermogen beschikken. Afhankelijk van het toepassingsgebied worden ze met een geslepen of elektrolytisch gepolijst oppervlak aangeboden. Als een aanvullende luchtcirculatie nodig is, wordt het gebruik van een geperforeerd tafelblad aanbevolen. Zware bestanddelen van gecontamineerde lucht kunnen zo op de bodem vallen waar ze probleemloos kunnen worden opgezogen. Cleanroom inrichtingen met tafels met justeerbare voeten en wielen met remmen garanderen dat de tafel steeds optimaal is uitgelijnd en niets omlaag kan rollen. Vooral in laboratoria is een honderd procent recht tafelblad vereist om ongevallen en letsel met gevaarlijke chemicaliën te voorkomen.

Cleanroom inrichtingen passend gebruiken
Om weegschalen correct te kunnen opstellen, is een effen ondergrond vereist. Cleanroom inrichtingen worden hiervoor van een niet-geperforeerd tafelblad voorzien. Afhankelijk van de behoeften zijn deze tafels er in verschillende lengtes, dieptes en hoogtes. Zo kan de cleanroomtafel passend bij de beschikbare ruimte worden gekozen. VINK LISSE biedt cleanroom inrichtingen in verschillende groottes en uitvoeringen aan. Ook voor gebruik als spoeltafel zijn cleanroom inrichtingen zeer geschikt. Hierbij moeten naast een spoelbak ook een spoelappendage en een afvoer worden ingebouwd. Cleanroom inrichtingen zijn er ook voor kantoorruimtes en werkplaatsen. Hiervoor kunnen ze dan met passend toebehoren worden uitgerust. Zo kunnen hangkasten, ladeblokken, beeldschermconstructies of ook werkbanken in de Cleanroom inrichtingen worden geïntegreerd. Voor veelzijdige toepassingsmogelijkheden zijn verschillende groottes resp. uitbreidingsmogelijkheden verkrijgbaar. Indien nodig kunnen indeling en inrichting van de tafels vanzelfsprekend aan de wensen van klant worden aangepast.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken