0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Kleur
Zithoogte
Zitting- en leuningmateriaal
 

Fauteuils

Wie zegt er eigenlijk dat men het in de zakenwereld niet rustig aan mag doen? Wij in ieder geval niet. Wij zijn voorstanders van een lui momentje op z'n tijd. Waarom? Ga maar eens in onze comfortabele clubfauteuils zitten, dan zult u het begrijpen. Gewoon even lekker achteroverleunen en tot rust komen. Dat zorgt tijdens het werk voor nieuwe energie.
Er zijn 3 artikelen gevonden
| | |
Clubfauteuil
bekleding polyurethaan
Excl. BTW
195,-
Clubfauteuil
bekleding leder/kunstleer
Excl. BTW
219,-
Clubfauteuil, hoekig
h x b x d = 850 x 575 x 530 mm
Excl. BTW
199,-
Er zijn 3 artikelen gevonden
Fauteuils
Comfortabele clubfauteuils in de bedrijfslounge, fauteuils voor bezoekers en comfortabele zetels in fraaie designs: online vindt u moderne zitgelegenheden die voor elk bedrijf een representatieve optie vormen. Zo belangrijk als het is om uw medewerkers voor de lunchpauze personele voorzieningen ter beschikking te stellen waarin iedereen zich prettig voelt, zo belangrijk is het ook voor bezoekers en zakenpartners geschikte ruimtes te hebben. Wie eventuele wachttijden in comfortabele zetels kan doorbrengen, vindt het meestal minder erg als afspraken wat vertraging oplopen. In wachtkamers met statafels en elegante loungezetels komt men bovendien sneller in gesprek met andere gasten. Stoelen met een fraai uiterlijk fleuren zulke ruimtes op. Wij bieden daarom varianten met verschillende bekledingen van Softex of leer, maar ook hoogwaardige houten of kunststof uitvoeringen. Fauteuils kunnen afgeronde leuningen hebben of juist vierkante. Een degelijke bedrijfsuitrusting spreekt voor zich en blijft nooit onopgemerkt. Maar niet alleen met het oog op design, ook wat betreft zitcomfort hebben onze fauteuils louter positieve eigenschappen.

Ergonomisch zitten in een fauteuil
Ook als u een fauteuil aanschaft, dient u rekening te houden met de ergonomie. De fauteuils die u in wachtkamers, bars en pauzeruimtes plaatst, moeten natuurlijk een zo positief mogelijk effect op de zittende hebben. Alleen als de rug ontlast wordt, kan men echt comfortabel zitten. Met name in de horeca nodigt een ergonomische fauteuil de gasten uit langer te blijven. Bij de producten van VINK LISSE wordt altijd over de ergonomie nagedacht. Opdat ook het aspect gezondheid niets te kort komt, hebben wij fauteuils geselecteerd die principieel rugvriendelijk gevormd zijn en een ergonomische zithouding stimuleren. Dit aspect is ook voor fauteuils voor medewerkers belangrijk als men een ontspannend effect wil bereiken. Kies daarom comfortabele fauteuils uit die deze voorwaarden zo goed mogelijk vervullen. Die vindt u hier online.
Producten vergelijken