0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Artikel
Breedte
Diepte
Hoogteverstelling
Kleur
Serie
 

In hoogte verstelbare bureaus

Rust roest... Vroeger tenminste. Tegenwoordig is het heel normaal om acht uur per dag aan een bureau te zitten. Natuurlijk wordt men daar stijf van. Daarom hebben wij de oplossing: in hoogte verstelbare bureautafels. Zo kunt u zittend en staand werken afwisselen en zodoende de gewrichten smeren. Dag roest! Als u nog meer informatie wilt, vindt u hier de voordelen van in hoogte verstelbare bureautafels.
Er zijn 20 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW
939,-
Excl. BTW
999,-
Excl. BTW
1.025,-
Excl. BTW
499,-
Excl. BTW
499,-
Excl. BTW
629,-
Excl. BTW
669,-
Excl. BTW
679,-
Excl. BTW
729,-
Excl. BTW
799,-
Excl. BTW
839,-
Excl. BTW
859,-
Excl. BTW
919,-
Er zijn 20 artikelen gevonden
In hoogte verstelbare bureaus – goed en ergonomisch!
Welke voordelen bieden elektrisch in hoogte verstelbare bureaus? Heeft u er al eens over nagedacht hoeveel tijd u elke werkdag zittend doorbrengt? Te veel. In hoogte verstelbare bureaus zijn daarom een van de belangrijkste innovaties van de laatste jaren op het gebied van ergonomie op de werkplek. Omhoog en omlaag wanneer u dat wilt. Afwisselend zittend en staand werken werkt preventief tegen vermoeidheidsverschijnselen, krampen, nek- en rugpijn en nog veel meer. U zult zien: een ergonomische bureautafel voor zittend en staand werken doet goed. Informeer daarom nu over onze in hoogte verstelbare bureaus, die u vanzelfsprekend ook perfect met vele andere van onze kantoormeubelen kunt combineren.

Omhoog en omlaag, zo vaak u maar wilt – in hoogte verstelbare bureaus maken het mogelijk.
Staand telefoneren, zittend onderzoeken, staand e-mails sturen, zittend plannen – een elektrisch in hoogte verstelbare bureautafel voor zittend en staand werken brengt letterlijk beweging in uw werk. En dat is goed, want ergonomie op de werkplek is tegenwoordig een must. Stabureaus zoals de UPLINER en de UPLINER 2.0 zijn daarbij onmisbaar, want ze passen zich optimaal aan uw lengte en uw zit- en stahoogte aan. Het resultaat? Meer bewegingsvrijheid en daarmee meer werkcomfort en productiviteit. Praktisch en flexibel, want naast de verschillende instelbare hoogtes, kunt u ook kiezen uit verschillende afmetingen, materialen, vormen, draagvermogens en nog andere opties. Natuurlijk hebben we ook bijpassend toebehoren voor uw nieuwe zit-/statafel in het assortiment. Bijvoorbeeld kantoorstoelen of ladeblokken. Onze in hoogte verstelbare bureaus zijn modulair uit te breiden en passen ook probleemloos in complexe combinaties van meerdere elementen. En als u toch liever normale bureautafels wilt hebben, hebben wij uiteraard ook modellen voor u in de aanbieding. Kijk snel!
Producten vergelijken