0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Diepte
Bladsoort
Bladdikte
Bladbreedte
 

Lista Werktafels

Er zijn 4 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 4 artikelen gevonden

LISTA werktafels – praktisch en betrouwbaar

Alle vraag naar werktafels zijn verkrijgbaar bij één leverancier – de LISTA-werkbanken. De werktafels zijn voor het dagelijkse werk geoptimaliseerd en moeten het werk voor u gemakkelijker maken. Zo zijn de werktafels van LISTA te combineren met andere eenheden en kunnen zij worden geïntegreerd in uw werkplek. Bovendien zijn de tafels waterbestendig, chemisch resistent en brandvertragend om uw veiligheid te waarborgen. De werktafels van LISTA zijn niet alleen veilig, maar dankzij het volkomen vlakke, slag- en krasvaste materiaal ook duurzaam. Met de werkbanken van LISTA vertrouwt u op een kwalitatief hoogwaardig product dat voor intensief en dagelijks gebruik is vervaardigd.

Meer dan 100.000 klanten wereldwijd vertrouwen op LISTA omdat de Europese marktleider hoogwaardige, nuttige en duurzame producten levert voor bedrijfs- en magazijninrichting. Vertrouw op een gerenommeerde fabrikant, als u uw bedrijf inrichten met werkbanken van LISTA.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken