0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Diameter
Lengte
Materiaal
Producttype
Wijze van verbinden
 

Afzonderlijke componenten van aluminiumprofiel

Met afzonderlijke componenten van aluminiumprofiel kunt u de inrichting voor uw bedrijf zelf vormgeven en individueel aanpassen aan uw eisen. Zie zelf hoe eenvoudig de montage is.
Er zijn 12 artikelen gevonden
| | |
Nieuw
Aluminium profielbuis NGP40
lengte 1000 mm, per str. m
Prijs op aanvraag
Nieuw
Prijs op aanvraag
Nieuw
Aluminium profielbuis NGP60
lengte 1000 mm, per str. m
Prijs op aanvraag
Nieuw
Prijs op aanvraag
Nieuw
Verbindingselement
180°-verbindingselement NGP40, VE = 25 stuks
Excl. BTW
vanaf 129,-
Nieuw
Verbindingselement
180°-verbindingselement NGP60, VE = 50 stuks
Excl. BTW
vanaf 429,-
Nieuw
Verbindingselement
90°-verbindingselement NGP40, VE = 50 stuks
Excl. BTW
vanaf 139,-
Nieuw
Verbindingselement
90°-verbindingselement NGP60, VE = 50 stuks
Excl. BTW
vanaf 229,-
Nieuw
Kruisverbinding
NGP40, VE = 50 stuks
Excl. BTW
vanaf 139,-
Nieuw
Kruisverbinding
NGP60, VE = 50 stuks
Excl. BTW
vanaf 269,-
Nieuw
Parallelle verbinding
NGP60, VE = 50 stuks
Excl. BTW
vanaf 199,-
Nieuw
Parallelle verbinding
NGP40, VE = 50 stuks
Excl. BTW
vanaf 115,-
Er zijn 12 artikelen gevonden

Afzonderlijke componenten van aluminiumprofiel – inhaaksysteem voor een individuele magazijninrichtingU wilt uw stellingen graag zo hebben, zoals u ze zich voorstelt? Bouw de volgende dan gewoon zelf. Met onze afzonderlijke componenten van aluminiumprofiel is het zelf bouwen kinderspel en het resultaat kan altijd worden veranderd.De afzonderlijke componenten van aluminiumprofiel zijn hiervoor geschiktAfzonderlijke componenten van aluminiumprofiel zijn bij VINK LISSE verkrijgbaar in meer dan 100 verschillende uitvoeringen: Profielbuizen (4 m lang), verbindingselementen, steunen, handgrepen, wielen en nog veel meer. Zo kunt u uw eigen bouwpakket samenstellen, afhankelijk van wat u ermee wilt realiseren: stellingen, werkbanken, kasten, transportwagens of een zitgelegenheid voor de pauzeruimte. Weet u niet zeker of ons inhaaksysteem geschikt is voor uw project? Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden.Daarom is het de moeite waard om zelf te werken met afzonderlijke componenten van aluminiumprofielAls u uw eigen inrichting bouwt, blijft u flexibel. Dit is niet beperkt tot de afmetingen. Of u nu uw kast wilt uitrusten met wielen, uw stelling met een extra etage of uw transportwagen met handgrepen: Met een modulair systeem beschikt u over vele mogelijkheden. Ook later profiteert u hiervan als u uitbreidingen, conversies of reparaties wilt uitvoeren. Als u uw kast lange tijd niet nodig heeft, kunt u hem eenvoudig demonteren. De opslag van afzonderlijke onderdelen bespaart ruimte en geld.Onze aluminiumprofielen met hun vele goede eigenschappen overtuigen ook bij kant-en-klare montage. Bijvoorbeeld met hun hoge sterkte en draagvermogen en hun aangenaam lage gewicht. Of met hun aantrekkelijke moderne uitstraling.Zo werkt de montage met afzonderlijke componenten van aluminiumprofielU heeft geen zin om lang te werken aan de montage voordat u uw nieuwe stelling kunt gebruiken? Afzonderlijke componenten van aluminiumprofiel van VINK LISSE kunnen in korte tijd met een minimum aan gereedschap worden gemonteerd. Het enige wat u hoeft te doen is de buizen op de juiste lengte snijden. Een inbussleutel is voldoende om de afzonderlijke componenten met elkaar te verbinden.Hier kunt u meer informatie krijgenOf u nu de juiste componenten kiest of uw nieuwe magazijnstellingen monteert, wij adviseren u graag persoonlijk over onze afzonderlijke componenten van aluminiumprofiel. Ontdek nu de vele mogelijkheden die zelfbouw biedt.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken