Groepzitbanken

Opzoek naar goede en stevige buitenbanken, waarop u kan middageten in de zomer. Kijk dan zeker eens naar onze houten zitbanken. Gezellig praten op onze zitbanken en tuinbanken die tegen weer en wind kunnen. Bekijk eens wat u wilt op onze website en contacteer ons indien u verdere vragen hebt.

Zitbanken – lekker buiten zitten in de frisse lucht!Zodra de zon meer is dan een waterig lichtpuntje aan de hemel krijgt waarschijnlijk iedere medewerker de behoefte om even buiten te pauzeren. Tenslotte is frisse lucht de beste remedie tegen mentale blokkades, vermoeidheid en bedrijfsblindheid. In plaats van ongemakkelijk in het zonnetje rond te hangen, kunnen uw werknemers nu van hun pauze genieten op uitnodigende zitbanken, houten banken of parkbanken. U zult zien: de investering is de moeite waard.De informele succesfactorDe meeste ideeën en innovaties komen niet wanneer denkers en doeners zich geconcentreerd aan het bureau over een probleem buigen. Ze zijn het resultaat van een informeel gesprek met collega's of ontspannen lunches in prachtig aangelegde terreinvoorzieningen.Hoe comfortabeler het voor uw werknemers of gesprekspartners is, hoe beter. Om deze reden zorgen we ervoor dat onze banken niet alleen functioneel zijn, maar ook visueel uitnodigend. Zo voelt iedereen zich hier op zijn gemak en kan met collega's over van alles en nog wat praten. Of het nu gaat om een houten bank, een klassieke parkbank of een zitbank voor groepen, kies het model dat het beste bij uw bedrijfsmatige behoeften past.De succesfactor van prachtig ontworpen buitenfaciliteiten zal nog groter zijn hoe meer aandacht u aan details besteed. Een eenzame bank voor een naakte muur kan populair zijn. Maar als u er een beetje groen aan toevoegt, afvalverzamelaars en asbakken plaatst en misschien zelfs een overkapping installeert, zal deze bank snel een gewilde ontmoetingsplaats worden – en dat voor alle afdelingen en functieniveaus.Zitbanken zijn slechts het beginAls we zeggen dat we bij VINK LISSE ''Alles voor het buitenterrein aanbieden'', dan bedoelen we dat ook zo. We hebben dan niet alleen een uitgebreid assortiment voor u, maar geven u ook advies over speciale onderwerpen in onze inkoophandboeken.
Als u meer wilt weten, neem dan persoonlijk contact met ons op. Als we individuele oplossingen voor u kunnen implementeren, bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Rolsnijders | Gereedschapsboxen | Gereedschapshouders | QUIPO strooiwagens en strooigoedbakken | EUROKRAFT fietsenrekken