0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Breedte
Diameter
Hoogte
Materiaal
Max. waarnemingsafstand
Min. waarnemingsafstand
Temperatuurbestendigheid
Toepassingsgebied
Verkeersspiegel
Vorm
 

Veiligheidsspiegels

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand... Nu is het geen kwestie welke de mooiste, maar welke de juiste is. Want op de juiste plek aangebracht, zorgen onze veiligheidsspiegels voor meer overzicht en daardoor meer veiligheid. Niet alleen op fabrieksterreinen, maar ook in de bedrijfshal, op verkeerswegen, opritten of bij tunnels.
Er zijn 21 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW
vanaf 1.040,-
Excl. BTW
vanaf 304,-
Excl. BTW
vanaf 1.185,-
Verkeersspiegel van acrylglas
polystyreen frame, rechthoekig
Excl. BTW
vanaf 329,50
EUROKRAFT - Universele spiegel voor binnen en buiten
rechthoekig, houder voor paalmontage
Excl. BTW
vanaf 220,-
EUROKRAFT - Groothoekspiegel
voor binnen en buiten, 180°
Excl. BTW
vanaf 469,50
Panoramaspiegel
zichthoek 90°
Excl. BTW
vanaf 78,80
Panoramaspiegel
zichthoek 180°
Excl. BTW
vanaf 137,70
Panoramaspiegel
zichthoek 360°
Excl. BTW
vanaf 219,-
EUROKRAFT - Uitkijkspiegel
van slagvast acrylglas
Excl. BTW
144,60
Verkeersspiegel
spiegel van securitglas, frame van kunststof, rood reflecterend
Excl. BTW
vanaf 365,50
Verkeersspiegel
van chroomnikkelstaal, roestvast
Excl. BTW
vanaf 453,-
Verkeersspiegel van veiligheidsglas
zonder framelijst maar met geïntegreerde rood/witte reflecterende beeldrand
Excl. BTW
vanaf 266,-
Overzichtspiegel
frame met geel/zwarte gevarenmarkering
Excl. BTW
vanaf 252,-
Verkeersspiegel van acrylglas
polystyreen frame, rond
Excl. BTW
vanaf 389,50
Verkeersspiegel van acrylglas
uitvoering zonder frame
Excl. BTW
vanaf 239,50
Verkeersspiegels in XXL-formaat
van acrylglas, b x h = 1200 x 1000 mm
Excl. BTW
1.130,-
Er zijn 21 artikelen gevonden
Veiligheidsspiegels – veiligheid, controle, bewaking
Met veiligheidsspiegels op de juiste plek zorgt u niet alleen voor een verhoogde veiligheid op het bedrijfsterrein, maar ook voor een goed overzicht. Onoverzichtelijke uitritten vormen voor het fabrieksverkeer geen oncontroleerbare gevarenbron wanneer men via een spiegel alle straten in kan kijken. Ongevallen en onaangename bijkomende kosten kunnen door de installatie van een eenvoudige universele spiegel en de geschikte markeringen worden voorkomen. Buiten moeten garagepoorten en inritten van fabriekshallen evengoed worden beveiligd als kruispunten of fietspaden. VINK LISSE biedt veiligheidsspiegels in verschillende afmetingen en met flexibele kantelgraad. Van groothoekspiegels en productiespiegels tot en met panoramaspiegels vindt men in het assortiment het geschikte product. Om de veiligheidsspiegel optimaal aan te kunnen brengen, is deze ook verkrijgbaar met rood/witte signaallak op het frame. Spiegels die voor buitentoepassing ontwikkeld zijn, zijn voorzien van een ijs- en condensvrij oppervlak en getest op windbelasting. Zo blijven de veiligheidsmaatregelen ook bij slecht weer behouden. Niet alleen voor bestuurders van voertuigen zijn spiegels voor buitentoepassing nuttig, want met een goede panoramaspiegel heeft men een veel beter overzicht over werkplekken of winkelruimtes. Ook voor bezoekerruimtes en doorgangen van parkeergarages of poorten zijn bewakingsspiegels vaak een aanzienlijke verbetering. Panoramaspiegels zijn voor een bereik van 180 tot 360 graden verkrijgbaar. Universele spiegels en vergrotende spiegels zijn bovendien geschikt voor de kwaliteitscontrole en de controle van de productieprocessen. Door een loepfunctie kunnen voorwerpen beter worden bekeken en onderzocht.

Veiligheidsspiegels met variabele montagetechnieken
De veiligheidsspiegels kunnen worden vastgeschroefd of ook als magneetspiegel worden gebruikt. Voor verschillende oppervlakken bestaan dus uiteenlopende montagemogelijkheden, die geen wens onvervuld laten. Ook bij de glassoorten kan de spiegel door de keuze van acrylglas of een andere variant aan de omgeving worden aangepast. Ook onoverzichtelijke bereiken alsook grote, kleine en nauwe ruimtes kunnen bij de correcte montage van de uitkijkspiegel overzichtelijk worden gemaakt. VINK LISSE kent de verschillende problemen die in bedrijven kunnen ontstaan en biedt geschikte oplossingen aan.
Producten vergelijken