0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Zwenking
Producttype
Platformlengte
Platformbreedte
Laadvermogen bij 6 km/h
Eigenschap
 

Aanhangers

Opzoek naar goede en stevige aanhangers, waarbij u met een wagentje grote en logge dingen kunt vervoeren? Wij hebben deze zelfs met een trekbeugel. Aanhangplateauwagens is gemakkelijk te gebruiken om grote dingen te verplaatsen.
Er zijn 35 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 35 artikelen gevonden
Aanhangwagens voor nog meer transport
Aanhangwagens en industiële aanhangers kunnen aan uw transportwagens worden gehangen en maken het transport van nog grotere hoeveelheden mogelijk. In de groothandel, in magazijnen en in de logistiek evenals in industriële bedrijven zorgen transportapparaten voor een voortdurende aanvoer van grondstoffen en materialen naar de juiste plaatsen. Palletwagens transporteren pallets met materialen op de vork en kunnen net als kleine sleepwagens een aanhanger trekken. De aanhanger biedt het voordeel dat deze ook materialen kan aanvoeren die niet op pallets liggen. Door onze aanhangers kunt u gemakkelijker grote dingen transporteren. Gebruik zeker onze aanhangwagens voor zware lasten die u met een gewone aanhanger niet kan verplaatsen

Aanhangers zijn een hulp in ieder bedrijf
Gebruik onze aanhangers voor industrie of magazijnen. U kan deze manueel gebruiken of hangen aan een voerkheftruck of een elektrisch gedreven pallethefwagen. Zo bent u in de mogelijkheid om meerdere goederen in één keer te verplaatsen. Zwaarlastaanhangers zijn ook heel handig om te hebben in uw bedrijf. Deze variëren van 10 tot 50 ton. Wanneer u een groter bereik nodig hebt, kunt u steeds contact opnemen met ons verkoopteam. Onze webshop biedt natuurlijk ook bijpassend toebehoren aan, waaronder planken voor een veilig transport van losse goederen, geschikte transportkisten, buizen en afdekzeilen voor de bescherming van de transportgoederen.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken