0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Vulhoogte
Uitvoering rolcontainer
Uitrusting
Lengte
Inhoud
Hoogte
Eigenschap
Draagvermogen
Meer weergeven
 

Bakwagens

U zoekt een oplossing voor het eenvoudige, handzame transport van kleine voorwerpen? Bingo! Wij bieden diverse transportwagens aan: van draadgaaskorf of gaasboxwagen tot en met de afsluitbare stalen bakwagen met neerklapbare zijwand. Kies nu een geschikte transporthulp, afhankelijk van toepassing, laadvermogen en inhoud.
Er zijn 161 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 161 artikelen gevonden

Laat het rollen! Bakwagens die lasten dragenOnze mobiele allrounders zijn een integraal onderdeel geworden van de bedrijfslogistiek: draadgaaswagens, displaycontainers, logistieke dozen, rolcontainers, voor elk denkbaar toepassingsgebied bieden wij bij VINK LISSE een passende mobiele ladingdrager. En zoals bij alle producten in ons assortiment dienen ook bij de transportwagen het ontwerp, het materiaal en de grootte het betreffende doel. En een doorslaggevend doel: maximale gebruikswaarde voor het bedrijf en het personeel.Klinisch zuiver of robuust voor het grove? Bakwagens voor elke behoefteMoet u de hygiënische normen in acht nemen? Een aluminium bakwagen is corrosiebestendig, reukloos en eenvoudig te reinigen. Met een opklapbare zijwand is het laden en lossen geen probleem en met een volume tot 1050 liter is er genoeg ruimte voor alles. Of bent u op zoek naar een praktisch transportmiddel voor uw verzendingsafhandeling? Wat dacht u van een verzamelwagen met gaaswanden? Zo werkt een efficiënte materiaalstroom: smal, wendbaar en belastbaar dankzij een sterke staalbuisconstructie op twee lichtlopende zwenk- en bokwielen van polypropyleen. En u hoeft zich ook geen zorgen te maken over uw vloeren, want de wagens uit onze onlineshop lopen spoorloos op slijtvaste transportrollen, zelfs onder zware belasting.Over zware zaken in het bedrijfsleven gesproken, wij willen u graag een aanbod doen: Robuuste bakwagens in hoekstaalconstructie met wanden van MDF-platen zijn ideaal als er iets weg te gooien valt. Een laadvermogen tot 500 kg is ook handig voor tijdelijke opslag, vooral als er in de magazijninrichting een knelpunt is. Als er iets weg moet bieden wij een breed scala aan afvalbakken aan.We doen het deksel erop. Of rijdt u liever zonder?Veiligheid voorop, zodat de te vervoeren goederen ook veilig in onze bakwagens worden opgeslagen, worden ze met een afsluitbaar deksel aangeboden. Haal het hangslot door de oogjes en dat is het. De situatie is heel anders als u tot de te vervoeren goederen gemakkelijk toegang wilt hebben of als uw rolcontainers gebruikt moeten worden voor de presentatie van goederen. Of het nu gaat om neerklapbare wanden of open zijwanden, het universum van onze veelzijdige ruimteglijders laat niets te wensen over. Heeft u nog steeds vragen? Neem contact met ons op, wij doen u graag een aanbod.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Oprijplaten | Aluminium kisten | Handhefwagens | Telescoopladers | Steekwagen | Kleefetiketten | magnetoplan transportrollers | Gmoehling serveerwagens

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken