0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Transportapparaten

Er valt altijd iets te doen! En er is altijd iets van A naar B te verplaatsen. Zware lasten, kratten, pakketten, gereedschap, bestellingen enzovoorts. Opdat zware lasten gemakkelijker verplaatst kunnen worden, vindt u hier alle transportapparaten van handzame kantoorwagens en steekwagens tot en met fraaie serveerwagens, gereedschapswagens en kruiwagens.
Onze productcategorieën
Aanhangers
Opzoek naar goede en stevige aanhangers, waarbij u met een wagentje grote en ...
Bedrijfsfietsen
Moderne, sportieve en milieuvriendelijke bedrijven stappen op: op de ...
Etagewagen
Opzoek naar een goede etagewagen, etagekar, of een etagewagens met ...
Gereedschapswagens
Al uw materiaal perfect en zonder problemen opbergen? Geen enkel probleem met ...
Handkar
Met een trekkar kan u zonder problemen materialen verslepen in uw bedrijf. ...
Kantoorwagens
Ontdek de handigheid van onze kantoorwagens waarbij u uw dossiers van de ene ...
Kruiwagens
Opzoek naar een goede en degelijke kruiwagen voor uw bedrijf? Bekijk dan zeker ...
Plateauwagens
Iets nodig om uw pakketten, kantoorbestellingen of zelfs zwaardere goederen te ...
Platenwagens
Vind hier de beste draagarmwagens, kantelbare plaatwagens en platenwagens. Deze ...
Rolcontainers
Alle soorten materialen goed kunnen verplaatsen kunt u ideaal doen met onze ...
Serveerwagens
Een goede service is belangrijk. Dat weten vooral werknemers in de horeca. ...
Steekwagens
Met steekwagens krijgt u een hoop verplaatst. Ze zijn echt multifunctioneel en ...
Tafelwagens
Ontdek bij ons de beste montagewagens. Alle formaten en groottes kunt u bij ons ...
Transportrollers
Ze zijn klein, wendbaar, ongecompliceerd, uiterst functioneel en zeer ...
Transportwagens
U zoekt een oplossing voor het eenvoudige, handzame transport van kleine ...
Vattransport
Gevaarlijke stoffen worden vaak in vaten opgeslagen. Met intelligente producten ...
Verzamelwagens
Wat zoekt u in een nieuwe collega? Moet hij behulpzaam zijn? Beweeglijk, in ...

Het doel is het doel – transportapparaten en wagensOok als de filosofie ''De weg is het doel'' zijn bestaansreden heeft, is deze niet van toepassing op het bedrijf. Als u namelijk dingen van A naar B moet verplaatsen, wilt u daarbij zeker niet de schoonheid van uw magazijn of kantoorruimte bewonderen.In ons productassortiment transport gaat het veel meer over de basisvoorwaarde van de logistiek: het juiste ding op het juiste moment en op de juiste plaats. Als dat kan liefst zonder inspanning, spierpijn of ongevallenrisico. Daarvoor hebben we niet alleen altijd de juiste transportmiddelen en wagons in ons assortiment, maar ook praktische toebehoren zoals de achteraf aan te brengen elektrische aandrijving.Volle lading? Geen probleem voor onze transportapparaten en wagens!Of u nu een transportwagen van QUIPO voor het archief nodig heeft of een sterke montagewagen van EUROKRAFT voor de productie zoekt, ons aanbod zet uw bedrijf in beweging.À propos: waarom het loont om bij wielen goed op te letten, leggen wij uit in het inkoophandboek ''Wielen en rollen''. Tenslotte gaat het niet alleen om hoeveel laadvermogen uw montagewagen aan kan. Het geheel moet ook soepel lopend zijn, mag geen sporen achterlaten en moet met de beste werking van de remmen worden getransporteerd.Zelfs in de logistiek is er altijd nog ruimte voor verbeteringen, daarom laten wij u bijvoorbeeld de ACTIVE GREEN-transportwagen zien, die aantoont dat een hoog draagvermogen en een ecogebalanceerde en milieuvriendelijke productie uitstekend met elkaar kunnen worden gecombineerd.Totdat het verplaatsen met een lichtstraal werkelijkheid is geworden, zorgt u ervoor dat uw transportlogistiek in het bedrijf met onze productenpalet slim mobiel is. Hiervoor dragen hoogwaardige transport- of montagewagens zorg, bijvoorbeeld van Kongamek en QUIPO.Mobiele kan niet? Nou en of!Wij bij VINK LISSE vinden dat rollen alles eenvoudiger maken. Ons aanbod aan flexibele en mobiele apparaten voor industrie, werkplaats en kantoor bewijst dat.Waarom omslachtig op zoek naar materialen en gereedschappen, als de service- en bijzetwagens tot uw beschikking staan? Waarom in het magazijn in stellingen zoeken naar hulpmiddelen als de stelling als etagewagen naar u toe kan komen?Onze onderwagens en transportrollers laten zien, dat er geen reden is om je onnodig in te spannen. Onze rolcontainers vormen sowieso een mobiele klasse op zich.U wilt de zaak in beweging brengen en heeft toch nog wat opstarthulp nodig? Belt u ons dan gewoon op!

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken