0800 235 8465 

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Aantal etages
Breedte
Draagvermogen
Hoogte
Lengte
Materiaal
 

Etagewagens als transporthulpmiddelen
Etagewagens voor uw individuele behoeften vindt u nu online. Ons assortiment biedt een groot aanbod aan etagewagens voor universele gebruiksmogelijkheden bij het werk. Het assortiment bevat eenvoudige etagewagens voor kantoor tot en met belastbare etagewagens voor industrie en bedrijf. Door de veelzijdigheid qua afmetingen, uitvoeringen en laadvermogens vindt u hier gegarandeerd het optimale transportapparaat voor uw bedrijf. Op meerdere etages kunt u voorwerpen kwijt. De flexibel te beladen transportapparaten worden in veel bedrijven zelfs continu gebruikt.

Etagewagens voor orde in magazijn en industrie
Met de juiste transportapparaten en etagewagens is het werk eenvoudiger. Bij de etagewagens wordt een topkwaliteit voor een topprijs aangeboden, net als bij alle andere producten in onze webshop. De transportapparaten zijn gemaakt van belastbare en hoogwaardige materialen, die ook het transporteren van zware lasten mogelijk maken. Dankzij de hoge functionaliteit zijn en etagewagens vrijwel overal te gebruiken en vormen ze een opwaardering voor elke werkplek. Voor flexibel werken kunnen bij sommige etagewagens de legborden worden uitgenomen, om ruimte te kunnen creëren wanneer dat nodig is. Hierdoor bespaart u veel tijd, omdat u geen andere transportwagen hoeft te zoeken. U hoeft alleen maar de gewenste platen te verwijderen of toe te voegen. Ook de tafelwagens zijn zeer functioneel. Ze nemen weinig ruimte in en kunnen met enkele handelingen worden ingeklapt om ze compact op te bergen. Met het juiste transportapparaat van VINK LISSE kan dus veel tijd en ruimte worden bespaard, wat in de moderne wereld van groot belang is.

Etagewagens

Meer orde, meer ruimte, meer overzicht op maximaal vijf etages. Hiermee bedoelen we niet uw nieuwe flat, maar uw nieuwe etagewagen. Voor de werkplaats bijvoorbeeld. Maar net als uw ruime appartement beantwoordt ook dit mobiele hulpmiddel helemaal aan uw wensen: in vele afmetingen, uitvoeringen en met uiteenlopende laadvermogens.
Er zijn 18 artikelen gevonden
| | |
QUIPO - Stelling- en etagewagen
3 etagevlakken van draadgaas
Excl. BTW 534,-
EUROKRAFT ACTIVE GREEN - Etagewagen
dubbele vleugeldeur, 2 etagevlakken
Excl. BTW 895,-
Excl. BTW 473,50
QUIPO - Stelling- en etagewagen
3 etagevlakken en 3 gaaswanden
Excl. BTW vanaf 480,-
Excl. BTW 612,-
Excl. BTW 747,-
EUROKRAFT - Etagewagen van staal
laadvlak 1175 x 800 mm
Excl. BTW vanaf 438,50
Excl. BTW vanaf 407,-
EUROKRAFT - Etagewagen, driezijdig draadgaas
laadframe l x b = 940 x 630 mm
Excl. BTW 462,-
EUROKRAFT - Etagewagen, driezijdig draadgaas
laadframe l x b = 1140 x 730 mm
Excl. BTW 485,-
EUROKRAFT - Stellingwagen, laadvermogen 300 kg
etagevlakken horizontaal of schuin in te hangen
Excl. BTW 396,-
Excl. BTW vanaf 339,-
Excl. BTW 355,-
Er zijn 18 artikelen gevonden
Producten vergelijken