Gereedschapswagens

Al uw materiaal perfect en zonder problemen opbergen? Geen enkel probleem met onze gereedschapswagens. Met onze gereedschapskar, materiaalwagens of werkmateriaalkarren kan u zonder problemen werkmateriaal verplaatsen naar uw werkplek. ?

In de categorie Gereedschapswagens bieden wij u producten van de volgende merken aan: ANKE, EUROKRAFTpro, HAZET, EUROKRAFTbasic, LISTA, Treston.

Relevant
Aantal artikelen: 42

Gereedschapswagen: De werkplek op wielenMet elke extra stap die een medewerker moet zetten om bij de gereedschapsvoorraad te komen, neemt de tijd die nodig is voor een taak toe. Daarom zijn gereedschapswagens niet alleen een verstandige oplossing voor het optimaliseren van werkprocessen. Ze zorgen ook voor een perfect uitgeruste werkplek die flexibel kan worden aangepast aan de eisen.Waar moet het gereedschap perfect opgeborgen en mobiel zijn?Gereedschapswagens zijn beschikbaar wanneer de werktaak niet gestandaardiseerd is en u veel verschillende gereedschappen of componenten nodig heeft. Dit geldt bijvoorbeeld voor alle reparatie- en servicetaken die u in de autowerkplaats uitvoert, maar ook bij eenmalige productie en individuele montage is elk handvat en elke gereedschapsbehoefte anders.Omdat u bijvoorbeeld tijdens het onderhoud van de auto voortdurend in beweging bent en in nieuwe posities werkt, is het natuurlijk ideaal als uw gereedschapsarsenaal en kleine onderdelenvoorraad direct met u meegaat. Dankzij lichtlopende rollen en een transportvriendelijke productie is dat bij mobiele gereedschapswagens geen probleem.Hoe gebruik ik inserts voor gereedschapswagens?Professionele gereedschapssets zijn bij ons verkrijgbaar in uitvoeringen met shadowboards, die direct in de laden van de gereedschapswagens kunnen worden geplaatst. Dankzij de mogelijkheid tot volledig uitschuiven kunt u het benodigde gereedschap direct vinden en is er altijd orde op zaken gesteld op uw werkplek.Met individuele ladeverdelers of inserts kunt u de gereedschapswagen ook volgens uw wensen indelen en zo aanvullen met andere vaak benodigde toebehoren, bijvoorbeeld als ladekast voor kleine onderdelen.Gereedschapswagens met geperforeerde wandconstructies zijn perfect voor snelle toegang en overzicht en deze modellen kunnen ook worden geoptimaliseerd voor gebruik met de juiste houders en individueel verstelbare stellingen.Absolute vrijheid van ontwerp en organisatie wordt geboden door de basiswagens, die u in modules kunt aanvullen en uitrusten. Deze basiswagens bieden ook het voordeel dat iedere medewerker zijn of haar werkplek met de bijbehorende inzetstukken, legborden en panelen zelf optimaal kan inrichten en dat met slechts enkele eenvoudige stappen, steeds weer opnieuw.Als u hulp nodig heeft bij de samenstelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Kunststof opvangbakken | Aluminium transportboxen | Steekwagens | Wielen voor transportapparaten | Kleefetiketten | Hijsvoorzieningen | ANKE gereedschapswagens | Kongamek-materiaalwagens