Handkar

Met een trekkar, handkar, handtrekwagen of handwagen kan u zonder problemen materialen verslepen in uw bedrijf. Trekkar met luchtbanden of gewone wielen, alles kan u terugvinden in ons assortiment.

In de categorie Handkar bieden wij u producten van de volgende merken aan: EUROKRAFTpro, Kongamek, HelgeNyberg.

Relevant
Aantal artikelen: 18

Handwagens en handkarren voor eenvoudig transportWaarom zou u uw interne transportlogistiek compliceren? Goederen van de meest uiteenlopende soorten en maten kunnen eenvoudig op een handkar worden gestapeld, vastgezet en zonder veel moeite van A naar B worden getransporteerd. Niet alleen omdat ze geen motor of brandstof nodig hebben, maar ook omdat deze beproefde transportmiddelen een goede beslissing zijn. Hun veelzijdigheid maakt ze ook zo bijzonder populair.
Welke handwagens zijn beschikbaar?Of het nu gaat om twee- of vierwielers, als versie voor lange goederen of als krattenmodel voor het transport van gereedschap: handwagens kunnen elk typisch product of grondstof in de fabriek aan. De handtrekwagen met en zonder platformhekken is misschien wel het meest veelzijdige model en is ontworpen voor de industrie met hoge laadvermogens.
Alles wat tijdens het transport kan vallen vanwege de geringe afmetingen of het lage gewicht, kan het beste worden opgeslagen in de handwagen met zijwand of reling. En zodra buizen, latten of andere lange goederen in kleinere hoeveelheden naar de verwerkingslocatie moeten worden getransporteerd, worden ze optimaal getransporteerd in de speciale handwagens voor professioneel gebruik.
Welke handkar of trekkar moet ik kopen?Handkarren of handtrekwagens op vier wielen bieden net als vele plateauwagens een hoog draagvermogen bij weinig inspanning. Ook staan die handwagens altijd stevig op hun vier lichtlopende banden. Ze hebben echter iets meer manoeuvreerruimte nodig en hebben een grotere actieradius.Daarom zijn tweewielige magazijn karren met een kleine draaicirkel beter geschikt voor smalle magazijngangen en ruimtes met een kleine footprint, die analoog aan de steekwagens met een kleinere draaicirkel kunnen volstaan. Ze moeten echter wel met iets meer zorg worden geladen en verplaatst, omdat ze een iets ander zwaartepunt hebben.
Het draagvermogen van handkarrenZoals bij alle transportmiddelen, zoals bakwagens, geldt hier hetzelfde: overschrijd nooit het maximaal aangegeven draagvermogen van uw handwagen en zorg ervoor dat de wielen of banden geschikt zijn voor de ondergrond. Er is geen algemeen antwoord op de vraag of een leuning of platformhek nodig is. Kleine- en stukgoederen kunnen echter altijd het beste worden opgeslagen in de daarvoor bestemde uitvoeringen.Wij ontfermen ons over kleine en grote transportvraagstukken en bieden u een scala aan producten die in elke behoefte voorzien, van de slimste onderwagen in miniformaat tot grote materiaalwagens. Aarzel niet om contact met ons op te nemen! We helpen u graag in de keuze bij het kopen van een handkar, trekkar of zelfs een kruiwagen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Hefhulpmiddelen | Aluminium transportboxen | Oprijplaten | Hijsvoorzieningen | Telweegschalen | Briefweegschalen | magnetoplan transportrollers | Gmoehling serveerwagens