0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Wieluitvoering
Platformlengte
Platformbreedte
Materiaal
Lengte
Laadvlakhoogte
Hoogte
Draagvermogen
Meer weergeven
 

Handkar

Met een trekkar kan u zonder problemen materialen verslepen in uw bedrijf. Verplaats alles met onze handtrekkaren. Trekkar met luchtbanden of gewone wielen, alles kan u terugvinden in ons assortiment. Trekkar voor dozen, of andere materialen.
Er zijn 18 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 18 artikelen gevonden
Handtrekkarren – bij ons vindt u de beste!
Welke trekkar had u graag gehad. Een hele grote om zwaarder materiaal mee te vervoeren of eerder een trekkarretje om kleinere zaken mee te vervoeren. Alles kunt u hier terugvinden. Houten trekkarren, metalen trekkarren of platte trekkarren, bekijk zeker eens ons assortiment aan handtrekkarren en kies deze trekkar die het beste bij u past.

Welke handtrekkarren had u nodig?
Wij hebben verschillende handtrekkarren in ons assortiment die veel zaken gemakkelijk kunnen vervoeren. Gaande van zwaardere materialen, tot de aller lichtste. Trekkar met zwenkbare wielen behoort ook tot ons assortiment. Bekijk zeker ook eens de maximale last dat uw trekkar moet kunnen dragen, hierbij kunnen wij zeker ook hele stevige karren aanbieden. Handtrekkaren voor buiten zijn ook echt een populair producten. En als u het niet zeker weet, helpen wij u uiteraard graag verder.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken