0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Breedte
Draagvermogen
Laadvlakhoogte
Lengte
Wieluitvoering
 

Handtrekkarren – zo gaat u het werk gemakkelijk van de hand!
Voordat wij u over de voordelen van handtrekkarren en trekkarren in ons assortiment vertellen, willen wij u kort meenemen op een korte excursie: laten we de handtrekkarren eens vanuit wetenschappelijk oogpunt bekijken! Natuurlijk behoren handkarren, die ook wel handtrekkarren of trekkarren genoemd worden, in eerste instantie tot de transportapparaten. Ze zijn nauw verwant met steekwagens en transportwagens, maar ook met transporthulpen en plateauwagens. De handtrekkar als soort kan wederom worden onderverdeeld in verschillende types. Zo noemt men de variant met twee wielen boerenkar. De variant met vier wielen heeft vaak zijwanden en wordt meestal bolderwagen genoemd. Deze wordt ook vaak door particulieren thuis gebruikt. De naam komt overigens niet uit de lucht vallen: men vermoed dat de bolderwagen zijn naam te danken heeft aan het bolderende geluid dat de vroeger met ijzer beklede houten wielen op kasseien maakten.

Uw nieuwe handtrekkarren – welke mag het zijn?
Bij de trekkarren en handkarren in ons assortiment boldert er natuurlijk niets, want ze zijn speciaal voor het professionele gebruik in industrie, magazijn en dergelijke ontworpen. Zodoende kunt u erop vertrouwen dat alle modellen niet alleen stabiel, functioneel en robuust zijn, maar ook eenvoudig in en uit te laden zijn en gemakkelijk te manoeuvreren. U hoeft dus alleen maar de juiste trekkar te kiezen. Verschillende laadvermogens, verschillende afmetingen van het laadvlak, verschillende materialen, met zijwanden of zonder... In onze webshop vindt u gegarandeerd de juiste variant. En als u het niet zeker weet, helpen wij u uiteraard graag verder. Hand erop!

Handtrekkarren

Hij is de klassieker onder de transportwagens: de handtrekkar, ookwel handkar genoemd. Ideaal voor zware, onhandelbare goederen, die in de industrie en in magazijnen vaak moeten worden verplaatst. En het beste is, de naam zegt het al, dat de handtrekkarren gewoon met de hand getrokken worden.
Er zijn 9 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW
vanaf 383,50
EUROKRAFT - Handtrekwagen
draagvermogen 500 kg
Excl. BTW
vanaf 536,-
EUROKRAFT - Handtrekwagen
draagvermogen 1000 kg
Excl. BTW
vanaf 756,-
EUROKRAFT - Handtrekwagen
draagvermogen 500 kg, met 4 boordwanden
Excl. BTW
vanaf 834,-
EUROKRAFT - Handtrekwagen
draagvermogen 1000 kg, met 4 boordwanden
Excl. BTW
vanaf 1.105,-
EUROKRAFT - Handtrekwagen
draagvermogen 500 kg, met 4 wanden van staalbuis
Excl. BTW
975,-
Er zijn 9 artikelen gevonden
Producten vergelijken