Kantoorwagens

Praktisch en flexibel: kantoorwagens zijn de veelzijdige helpers die uw werk op kantoor vergemakkelijken. Ze zorgen voor meer orde en duidelijkheid en zijn ook ontworpen voor mobiel gebruik. Ontdek op VINK LISSE kantoorwagens in verschillende uitvoeringen – van verchroomde dossier- en ordnerwagens tot ruimtebesparende hangmappenwagens.

In de categorie Kantoorwagens bieden wij u producten van de volgende merken aan: EUROKRAFTpro, HelgeNyberg, DURABLE, Kongamek.

Relevant
Aantal artikelen: 66

Flexibele kantoorwagens voor vlotte processenOf het nu gaat om hangmappen, kantoorbenodigdheden of ordners: dankzij flexibele kantoorwagens kunt u werkbenodigdheden moeiteloos en zonder rugbelasting van de ene werkplek naar de andere vervoeren. Ze bieden u ook extra opslagruimte. Zo dragen de praktische kantoorhulpen ertoe bij dat de kantoorprocessen efficiënt, overzichtelijk en comfortabel verlopen. Bovendien zijn kantoorwagens ook op veel andere gebieden nuttig. Ze kunnen bijvoorbeeld ook worden gebruikt voor de postbezorging op het werk of als opslagplaats voor verbruiksgoederen.Kantoorwagens in verschillende uitvoeringenKantoorwagens zijn verkrijgbaar in veel varianten die verschillende voordelen bieden, afhankelijk van het beoogde gebruik. Hoewel dossiers en ordners ruimtebesparend op dossierwagens kunnen worden geplaatst, zijn hangmappenwagens bijzonder geschikt voor het opbergen van hangmappen.Een kantoorwagen met legborden creëert mobiele opbergruimte voor allerlei kantoorbenodigdheden. Modellen met een hoog draagvermogen tot 150 kg kunnen ook plaats bieden aan zwaar gereedschap of worden gebruikt als postdistributietrolley. Kantoorwagens met draadmanden zijn zeer geschikt voor het vervoer van kleine, lichte voorwerpen. Als een klassieke mobiele container niet genoeg is voor u, kan een kantoorwagen ook een alternatief zijn met meer opslagruimte.Koop kantoorwagens online op VINK LISSEVeelzijdig en betrouwbaar: in ons assortiment bieden wij u hoogwaardige kantoorwagens voor elke behoefte. Ontdek sterke constructies van staal, naar wens gelakt in RAL-kleuren, gecoat MDF-plaatmateriaal en dossierwagens met niet-markerende wielen. Hebt u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zullen u graag helpen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Jerrycans | Kleefetiketten | Hijsvoorzieningen | Transportkoffers | Handhefwagens | Vouwdozen | Verrijdbare PRESTAR-onderstellen