0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Breedte
Draagvermogen
Draagvermogen per etage
Etagehoogtes
Hoogte
Lengte
Materiaal
Platformbreedte
Platformlengte
Producttype
Voor aantal mappen
 

Kantoorwagens

Ontdek de handigheid van onze kantoorwagens waarbij u uw dossiers van de ene plek naar de andere plek kunt verplaatsen. Als u een goede kantoortrolley wilt kopen, kijk dan vooral naar ons uitgebreid aanbod aan kantoorwagens
Er zijn 21 artikelen gevonden
| | |
DURABLE - Hangmappenwagen MULTI DUO
voor 80 mappen, 2 etages met laden
Excl. BTW
155,-
Excl. BTW
319,-
DURABLE - Hangmappenwagen MULTI DUO
voor 200 mappen, 2 etages met laden
Excl. BTW
195,-
DURABLE - Hangmappenwagen
voor 90 mappen, 1 etage, 1 plateau
Excl. BTW
155,-
DURABLE - Hangmappenwagen
voor 100 mappen, 1 etage, 1 plateau
Excl. BTW
235,-
DURABLE - Hangmappenwagen met deksel
voor 100 mappen, 1 etage, 1 plateau
Excl. BTW
265,-
Excl. BTW
419,-
Excl. BTW
539,-
EUROKRAFT - Premium kantoorwagen NEO
4 legborden, met vakindeling
Excl. BTW
459,-
EUROKRAFT - Premium kantoor-etagewagen
laadvermogen 150 kg, met 2 etages
Excl. BTW
vanaf 349,-
Excl. BTW
vanaf 175,-
Excl. BTW
vanaf 175,-
Excl. BTW
vanaf 195,-
Excl. BTW
vanaf 195,-
EUROKRAFT - Premium kantoor-etagewagen
hoogte 935 mm, met 3 etages
Excl. BTW
vanaf 329,-
EUROKRAFT - Premium kantoor-etagewagen
hoogte 1325 mm, met 4 etages
Excl. BTW
vanaf 399,-
Excl. BTW
359,-
Ordnerwagen met 2 aflegniveaus
l x b x h = 850 x 350 x 1070 mm
Excl. BTW
339,-
Tekeningentrolley, verrijdbaar
plaatstaal, lichtgrijs
Excl. BTW
179,-
Kantoorwagen
voor ordners, draagvermogen150 kg
Excl. BTW
vanaf 489,-
Kantoorwagen
voor post, draagvermogen150 kg
Excl. BTW
vanaf 649,-
Er zijn 21 artikelen gevonden

Optimaliseer uw kantoorlogistiek met kantoorwagensIn principe is uw kantoor een verkeersknooppunt. Het is een overslagpunt voor alle soorten digitale gegevens: Documenten en cijfers worden van de ene naar de andere werkplek verplaatst, bestanden worden doorgestuurd, post wordt verspreid. De kantoorwagens door VINK LISSE ontworpen om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Specialisatie is het toverwoord. Er is nauwelijks een gebied waarvoor onze onlineshop geen speciaal geschikt transportmodel op wielen aanbiedt. De keuze is enorm.Uw organisatie staat als alles rolt – op allerlei soorten kantoorwagensHet start met praktische etagewagens voor uw kantoormateriaal, maar dan begint het pas echt. Bergt u uw patiëntendossiers in hangmappen op? Een hangmappenwagen verdeeld in twee niveaus, met of zonder uittrekelement, zorgt voor verrijdbare opbergruimte of het nu gaat om 80, 100 of 200 mappen. Wilt u dat uw post van A naar B gesorteerd wordt? Een postwagen herbergt inkomende en uitgaande post van verschillende formaten, netjes gesorteerd en netjes gestapeld, tot een gewicht van 150 kg. Het aantal procesdossiers groeit weer oeverloos? Een ordnerwagen of dossierwagen van staal met drie etages ontziet uw dossierstellingen en houdt het proces overal in gang. Als een klassieke verrijdbare ladeblok voor uw kantoor te klein en niet variabel genoeg is voor u: Een kantoorwagen met lades en rooster voor legborden en scheidingselementen biedt maximale flexibiliteit. Een groot pluspunt: ongeveer een halve kubieke meter opbergruimte die naar behoefte kan worden ingedeeld.De lijst kan op elk moment worden uitgebreid, er is een geschikt transportmodel voor iedere ruimte zeker voor bijzondere behoeften. Voor de mobiele beschikbaarheid van formaten tot DIN A0 blijkt een tekenwagen het geschikte voertuig te zijn. Onze unieke transport- en reinigingswagen met manden en vuilniszakhouder maakt het werk van elke schoonmaakploeg eenvoudiger.U heeft iets nodig, wij hebben de productenDe verscheidenheid aan transportmiddelen en -wagens van VINK LISSE weet te overtuigen. Hetzelfde geldt voor de technische uitvoering: sterke constructies van staal naar wens gelakt in RAL-kleuren, gecoate MDF-platen, niet-strepende wielen die uw vloeren beschermen en nog veel meer. Heeft u iets nodig? Neem contact met ons op. Wij hebben de perfecte kantoorwagen voor u.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken