Merk
+
Producttype
+
Materiaal
+

Kruiwagens

Opzoek naar een goede en degelijke kruiwagen voor uw bedrijf? Bekijk dan zeker on uitgebreid aanbod aan kruiwagens, verzamelkarren en grote kruiwagens. Moet u heel zware dingen vervoeren, dan kan u altijd rekenen op onze beste kruiwagens.

In de categorie Kruiwagens bieden wij u producten van de volgende merken aan: MATADOR.

Meest verkocht
Aantal artikelen: 76
Weergave:
Kruiwagens als onmisbare hulpmiddelen
Kruiwagens waren honderden jaren geleden al een van de belangrijkste hulpmiddelen bij de bouw van gedenkwaardige monumenten. Ook al is Rome niet op één dag gebouwd, zonder deze transportapparaten had het vast en zeker nog veel langer geduurd. Kruiwagens werden al in het antieke Griekenland, in het keizerrijk China en in het Europa van de Middeleeuwen gebruikt om zware lasten beter te kunnen verplaatsen. De kruiwagen is voor huis- en tuinbouw onmisbaar. Metselaars, schilders en tuiniers maken allemaal gebruik van kruiwagens, handwagens en steenwagens. Vaak is een kruiwagen kantelbaar of zo ontworpen dat hiermee een bepaalde taak kan worden uitgevoerd: de voegenvuller is bijvoorbeeld geschikt voor het vullen van funderingen van gewapend beton en een baksteenwagen helpt bij het vervoeren van zware bakstenen. Als de kruiwagen kantelbaar moet zijn, vindt u in ons onlineassortiment vast en zeker de juiste kiepwagen, die door een intelligent mechanisme zonder krachtinspanning kan worden gekiept.

Kruiwagens met vele functies
Kruiwagens vindt u in ons onlineassortiment niet alleen in de juiste uitvoering, maar ook met de juiste functies: met groot effen laadvlak of als kiepbak, met één wiel of vier wielen, met twee handgrepen om te duwen of draaischamelbesturing om te trekken. Zelfs de zijwanden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en ergonomische voordelen hebben ze ook. Heeft u desondanks een speciale uitvoering met geschikte kantelhoogte of hogere zijwanden nodig? Neem dan gewoon contact op met onze verkoopafdeling, want hier helpen wij u graag verder. Alternatieven vindt u ook in de categorieën aanhangwagens en plateauwagens.