0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Wieluitvoering
Uitvoering rolcontainer
Platformlengte
Platformbreedte
Materiaal
Lengte
Hoogte
Eigenschap
Meer weergeven
 

Rolcontainers

Alle soorten materialen goed kunnen verplaatsen kunt u ideaal doen met onze rolcontainers, kastwagens of wielcontainers. De rolcontainers zijn uitgerust met het beste en stevigste materiaal, en kunnen veel gewicht vervoeren.
Er zijn 135 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 135 artikelen gevonden
Rolcontainers
Met onze rolcontainers kan men alle soorten producten en materialen vervoeren afhankelijk van de grote van deze materialen. Onze metalen gaaswagens worden vooral ook gebruikt om grote goederen te transporteren. Wij hebben deze in verschillende formaten. Metalen rolcontainers, grote rolcontainers, met verschillende legborden, open langs één kant of langs beide kanten. Deze pakketwagens kunnen gemakkelijk 200l aan, en kan men zonder problemen zwaarder materiaal in vervoeren. Modellen met pallets als laadvlak en logistieke boxen met kunststof laadvlak maken een doelgerichte keuze afhankelijk van de te transporteren goederen mogelijk. Ook voor levensmiddelen geschikte rolcontainers en andere speciale containers kunnen bij VINK LISSE worden besteld.

Gaaswagens en pakketwagens.
Onze gaaswagens zijn perfect inzetbaar wanneer u een postwagen zoekt. Deze kunnen wij op maat laten maken wanneer u dat wenst. U hebt de vrije keuze aan legborden. De inhoud van de afzonderlijke rolcontainers kan meer dan 700 liter bedragen. Voor het dagelijks gebruik is het belangrijk op te letten tot welke vulhoogte de containers kunnen worden beladen. Als transportmaterialen tijdelijk moeten worden opgeslagen, vindt u daarvoor ook afsluitbare varianten in ons assortiment. Zoek als transporthulpmiddel en voor het opbergen van allerlei soorten goederen bij VINK LISSE rolcontainers uit die de bedrijfsinterne logistiek mobiel maken.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken