0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Werkhoogte
Platformlengte
Platformbreedte
Materiaal
Lengte
Hoogte
Draagvermogen
Breedte
Meer weergeven
 

Serveerwagens

Een goede service is belangrijk. Dat weten vooral werknemers in de horeca. Wanneer in kantines, mensa's of hotelkeukens borden, gerechten of dranken geserveerd moeten worden, wordt men vaak wanhopig aangesproken: ober!! Obers hebben wij niet in de aanbieding, maar wel handige serveerwagens van de allerhoogste kwaliteit.
Er zijn 211 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 211 artikelen gevonden
Serveerwagens
Uit de horeca is de serveerwagen niet meer weg te denken. Wanneer er in kantine, mensa of hotelkeuken effectief moet worden gedekt en afgeruimd, wanneer borden, gerechten en dranken geserveerd moeten worden en wanneer de roomservice het diner naar de 8e verdieping brengt, is de keukenwagen goud waard. Met name in de dienstverlening zijn snelheid en efficiëntie van belang. Korte en snelle wegen bereikt men met transportwagens, niet met blote handen. Naast de klassieke serveerwagen vindt u hier ook etagewagens met speciale functies, bijvoorbeeld de dienbladwagen voor het eenvoudig aanbrengen en uitnemen van de dienbladen of speciale transportwagens voor kratten. Dankzij verschillende functies zijn de serveerwagens voor verschillende toepassingsgebieden nuttig. Zo bevat een goede serveerwagen voor de horeca bijvoorbeeld een antislip oppervlak, ofwel door antislip toplaag of door antislip mat. Een verrijdbare serveerwagen voor in de keuken is ongevoelig voor temperatuurschommelingen en meestal gemaakt van roestvast staal. Bestel in onze webshop transport- of zelfbedieningswagens die aan uw wensen voldoen. Bepaal hoeveel etages uw serveerwagen moet hebben, of hij van draadgaas of van plaatstaal gemaakt is en hoe hoog het maximale laadvermogen moet zijn.

Verschillende serveerwagens met praktische functies
Ook serveerwagens met een laadvermogen van 1000 kg bieden wij aan en deze transportwagens hebben een relatief laag eigengewicht. De serveerwagens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals aluminium, kunststof en roestvast staal. Ze overtuigen door een lange levensduur en weinig slijtage. Dat ligt bijvoorbeeld aan de kunststof stootrand rondom en aan het stootvaste materiaal waarvan de wagen gemaakt is, maar ook aan de sterke spaanplaten. Vastzetbare bokwielen garanderen een veilig en eenvoudig transport, afneembare dienbladen maken een flexibel gebruik en een eenvoudige reiniging mogelijk. Bovendien wordt er rekening gehouden met de ergonomie van de transportwagens, zodat het dagelijks werk een echte ontlasting vormt. De serveerwagens uit ons aanbod zijn niet alleen geschikt voor de horeca en grote keukens, maar ook voor kantoren en cateringbedrijven. Met een tafelwagen, een bijzetwagen en de overige transportapparaten van VINK LISSE vindt u voor veelzijdige toepassingen een geschikt voertuig. Ontdek ook het grote assortiment van speciale postwagens of verrijdbare werkbanken, een schoonmaakkar en verzamelwagens in dit uitzonderlijke aanbod.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken