Merk
Hoogte [mm]
500
500
1665
1665
-
Breedte [mm]
360
360
740
740
-

Serveerwagens

Een goede service is belangrijk. Dat weten vooral werknemers in de horeca. Wanneer in kantines, mensa's of hotelkeukens borden, gerechten of dranken geserveerd moeten worden, wordt men vaak wanhopig aangesproken: ober!! Obers hebben wij niet in de aanbieding, maar wel handige serveerwagens van de allerhoogste kwaliteit.

In de categorie Serveerwagens bieden wij u producten van de volgende merken aan: Kongamek, EUROKRAFTpro, HelgeNyberg, Knuerr, EUROKRAFTbasic, PRESTAR, Gmoehling, QUIPO, Rubbermaid.

Meest verkocht
Aantal artikelen: 210
Weergave:

Serveerwagen: Service zonder poespasKoude dranken, de ingrediënten voor de lunchvoorziening van het personeel of de apparatuur voor het banket kunnen bijzonder gemakkelijk en snel met serveerwagens uit ons assortiment naar hun werkplek worden gebracht. Slimme functionele details maken de perfecte service nog beter.In welke gebieden kunnen serveerwagens worden gebruikt? Welke varianten zijn beschikbaar?Ook al klinkt de term serveerwagen in de eerste plaats als de horeca, deze wagens worden vrijwel overal in het bedrijf gebruikt. Als veelzijdige transportmiddelen versnellen ze bijvoorbeeld het orderverzamelen en dragen ze bij aan een ongecompliceerde transportlogistiek in de meest uiteenlopende afdelingen.Toch tonen ze hun kracht vooral in de catering en diensten voor gasten. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken bij banketten of congressen als mobiele oberstations met compartimenten en bestekladen of, bij belangrijke vergaderingen met meerdere deelnemers, profiteren van serveerwagens met uitneembaar dienblad.In de kantinekeuken is er vraag naar etagewagens voor het laden van eurokratten, terwijl u in het magazijn tal van toepassingen vindt voor onze veelzijdige multifunctionele modellen.Waarom is een serveerwagen ergonomisch?Wanneer uw medewerkers geen goederen of producten hoeven te vervoeren, maar deze ook in grote hoeveelheden op wielen kunnen vervoeren, wordt voldaan aan een van de basisvereisten van de ergonomie. Bovendien garanderen hoogwaardige wielen in combinatie met een soepele en veilige wendbaarheid een optimale krachtoverbrenging met een minimum aan inspanning. Ook dit is onmisbaar voor ergonomische bedrijfsapparatuur.Welke laadcapaciteit biedt een serveerwagen?Afhankelijk van het model en het doel kan het laadvermogen van een serveerwagen variëren. Wij hechten er echter veel belang aan dat ons assortiment voldoet aan de hoge eisen van de handel en de industrie. Dit is te zien aan de drie-cijferige belastbaarheid. De betreffende productpagina geeft nauwkeurige informatie.Ontdek ook ons uitgebreide assortiment van andere ergonomische werkinstrumenten; van reinigingswagens tot werkbanken. Als u nog vragen heeft, zullen wij deze graag persoonlijk beantwoorden.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Pallethefwagens | Telescoopladers | Natplakband | Telweegschalen | Aluminium transportboxen | Hijsvoorzieningen | magnetoplan onderwagens | Gmoehling serveerwagens