Merk
Treden incl. platform
Steekplaatdiepte

Steekwagens

Met steekwagens krijgt u een hoop verplaatst. Ze zijn echt multifunctioneel en maken uw werk een stuk gemakkelijker. Zware voorwerpen worden hiermee veel eenvoudiger verplaatst: wasmachines of koelkasten, pakketten, kratten, verhuisdozen, autobanden, u kunt het zo gek niet bedenken!

In de categorie Steekwagens bieden wij u producten van de volgende merken aan: MATADOR, EUROKRAFTpro, EUROKRAFTbasic, QUIPO, RuXXac, Kongamek.

Meest verkocht
Aantal artikelen: 58
Weergave:

Steekwagens – multi-talenten in verschillende uitvoeringenSteekwagens – deze klassiekers onder de transportmiddelen zijn op veel manieren inzetbaar. Wat maakt ze eigenlijk zo onmisbaar en wat onderscheidt de ene steekwagen van de andere?Waarom steekwagens zo praktisch zijnWerk is gelijk aan sterkte maal afstand. Deze vergelijking vormt de basis voor het principe van de hefboomwerking. Het beschrijft ook waarom u gemakkelijk koelkasten met steekwagens kunt optillen en transporteren, zonder hulp van buitenaf, vele jaren van bodybuilding en een daaropvolgende hernia.Steekwagens zijn eenvoudig te bedienen, kunnen plaatsbesparend worden opgeslagen en kunnen worden gebruikt voor een grote verscheidenheid aan transportgoederen.Van verhuizing tot pakketvervoer: Dit is waar steekwagens voor gebruikt kunnen wordenSnel drie stapelbakken maar het bijgebouw brengen, de koelkast in de bezetten of pakketten naar de voordeur brengen? Geen probleem met de juiste steekwagen. Of het nu gaat om een vierkante, ronde of cilindrische, zware of lichte steekwagen, een goede steekwagen vervoert veel. Toch is niet elke wagen even geschikt voor elk type transport.Inklapbaar of niet – dit zijn de verschillenOp het eerste gezicht lijkt het een op het ander, maar op zijn laatst bij het eerste gebruik worden de verschillen merkbaar. Op VINK LISSE vindt u steekwagens van merken als EUROKRAFTbasic of EUROKRAFTpro in verschillende uitvoeringen. Welke het meest geschikt is voor u hangt af van wat u waar heen wilt vervoeren:  • Wie motorblokken of andere zwaargewichten rondduwt, kan het beste massieve steekwagens van staal of aluminium gebruiken. Deze kunnen tot 400 kilogram dragen.

  • Liever klein en handzaam? Opvouwbare steekwagens passen in elke kofferbak en zijn nog steeds verbazingwekkend krachtig. Dit loont zich bij evenementen, beurzen of verhuizingen. Alleen bij transport over trappen vermindert het draagvermogen met ongeveer de helft.

  • Over trappen gesproken: ...de beste manier om ze te bestijgen is met onze trappensteekwagens.


U vindt er ook steekwagens met extra grote steekplaat, stoel- en bandenwagens. Hiermee kunt u bijna alles in beweging krijgen.De juiste wielen voor uw steekwagenEen sterk onderstel scoort alleen punten in combinatie met de juiste wielen. Hier varieert de keuze van soepel lopende luchtbanden die kleine oneffenheden goed opvangen tot banden van massief polyurethaan. Wanneer welke banden beter zijn, hangt weer af van de omgeving. Onzeker? Wij helpen u graag bij uw beslissing.Denk ook aan het adequaat vastzetten van de lading, bijvoorbeeld met spanbanden. Deze kunt u bij ons verkrijgen, evenals een grote selectie aan wielen en rollen en andere toebehoren.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Aluminium kisten | Aluminium transportboxen | Natplakband | Pallethefwagens | Kleefetiketten | Hefhulpmiddelen | EUROKRAFTpro serveerwagens | MATADOR steekwagens