Merk
Hoogte [mm]
32
32
1950
1950
-
Breedte [mm]
50
50
1045
1045
-

Transportrollers

Ze zijn klein, wendbaar, ongecompliceerd, uiterst functioneel en zeer belastbaar: onze transporthulpen. Een slimme oplossing voor bedrijfsintern transport. Zo kunt u ook zware of volumineuze lasten gemakkelijk van A naar B brengen.

In de categorie Transportrollers bieden wij u producten van de volgende merken aan: Kongamek, EUROKRAFTpro, EUROKRAFTbasic, QUIPO, Gmöhling, Rubbermaid, BISLEY, ZARGES, CEMO, HelgeNyberg, PRESTAR, asecos, magnetoplan, MATADOR, rothopro, VAR.

Meest verkocht
Aantal artikelen: 210
Weergave:

Transportrollers en transporthulpmiddelen – klassiekers in een nieuw jasjeGemakkelijk te bedienen, veelzijdig, ruimtebesparend. De combinatie van legbord en wielen is een van de oudste transportmiddelen ter wereld. Wat niet wil zeggen dat het niet is geëvolueerd. Hoe veel kunt u zien aan de transportrollers van VINK LISSE. Zelfs het vervoer van zwaargewichten is er leuk mee.Wendbare transportmiddelen voor elke behoefteZwaar, licht, groot, klein – wij hebben de juiste transporthulp voor uw werkplaats, magazijn of kantoor. Dit begint met chassis in veel verschillende afmetingen voor dozen, pallets en kratten. Gewoon de lading op het chassis plaatsen, duwen en wegwezen. Bij verhuizingen en dergelijke zorgen meubelwagens of heftrucks voor rugvriendelijk werken. Greeprollers zijn gemakkelijk te sturen door smalle gangpaden en scherpe bochten.Ook voor objecten met een gewicht van enkele tonnen en volumineuze artikelen hebben we de juiste oplossing op voorraad, rotatie-rijframes bijvoorbeeld. Hefwielen zijn ideaal als uw medewerkers meubilair in de werkplaats of een machine willen verplaatsen. We hebben ook onderwagens beschikbaar in onze winkel om volle containers voor kringloopmateriaal naar de bak te brengen, bordframes en hefsets voor een maximale flexibiliteit.Lichtlopend en sterkDe tijden van piepende houten wielen zijn al lang voorbij. We vertrouwen bij VINK LISSE op soepel lopende rollen voor een hoog rijcomfort. Sterke materialen zoals kunststof, roestvast staal en aluminium zorgen ervoor dat de lading niet van de transportrollers valt. Het is het beste om onze filters te gebruiken om de perfecte onderwagen of de perfecte transportroller te vinden. En als u het niet zeker weet, vraag het ons dan gewoon. We helpen u graag om de zaken aan het rollen te brengen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Natplakband | Jerrycans | Kartonnen dozen | Kunststof opvangbakken | Transportkoffers | Telweegschalen | Kongamek kantoorwagens | EUROKRAFT ACTIVE GREEN steekwagens