0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Draagvermogen
Eigenschap
Materiaal
Producttype
Steekplaatbreedte
Steekplaatdiepte
Uitvoering
 

Trappensteekwagens

Trappen zijn een doorn in het oog van elke medewerker met grotere transportproducten en men wil ze altijd vermijden. Trappensteekwagens bieden de oplossing. Dit maakt het kinderspel om trappen te beklimmen en u beschermt ook uw rug.
Er zijn 13 artikelen gevonden
| | |
Stalen trappensteekwagen EASY
b x d van de steekplaat = 350 x 240 mm
Excl. BTW
109,-
EUROKRAFT - Stalen trappensteekwagen
b x d van de steekplaat = 400 x 252 mm
Excl. BTW
349,-
EUROKRAFT - Aluminium trappensteekwagen
b x d van de steekplaat = 280 x 185 mm
Excl. BTW
255,-
Aluminium trappensteekwagen EASY
b x d van de steekplaat = 300 x 290 mm
Excl. BTW
145,-
Nieuw
MATADOR - Trappenklimmer, elektrisch
b x d van de steekplaat = 375 x 320 mm
Excl. BTW
5.200,-
EUROKRAFT - Aluminium trappensteekwagen
b x d van de steekplaat = 550 x 220 mm
Excl. BTW
349,-
Nieuw
ERGO trappenklimmer, elektrisch
b x d van de steekplaat = 400 x 250 mm, draagvermogen 170 kg
Excl. BTW
2.690,-
Nieuw
ERGO trappenklimmer, elektrisch
b x d van de steekplaat = 400 x 250 mm, draagvermogen 200 kg
Excl. BTW
3.090,-
Nieuw
ERGO trappenklimmer, elektrisch
b x d van de steekplaat = 400 x 250 mm, onderwagen
Excl. BTW
2.950,-
Nieuw
ERGO trappenklimmer, elektrisch
b x d van de steekplaat = 400 x 250 mm, inklapbaar
Excl. BTW
2.850,-
Nieuw
Trappenklimmer op rupsbanden, elektrisch
b x d van de steekplaat = 400 x 250 mm
Excl. BTW
1.645,-
Nieuw
Zwaarlast trappenklimmer, elektrisch
b x d van de steekplaat = 400 x 250 mm
Excl. BTW
10.500,-
EUROKRAFT - Stalen trappensteekwagen
b x d van de steekplaat = 280 x 250 mm
Excl. BTW
vanaf 219,-
Er zijn 13 artikelen gevonden

Trappensteekwagen: Gewoon een stapje beter – of twee, drie, vierZelfs met een normale steekwagen kunt u trappen en treden beklimmen om goederen van vrachtwagen naar klant te brengen. Echter, trappensteekwagens maken het u veel gemakkelijker. Dankzij hun ingenieus wielontwerp en comfortabele algemene frame kunnen ze een groot aantal treden nemen. En zonder enige moeite.Hoe zet ik de lading vast op een trappensteekwagen?Zodra u transportapparaten en wagens met goederen van allerlei aard laadt, moet u er altijd voor zorgen dat de lading voldoende beveiligd is. Dit is vooral van belang bij een steekwagen voor trappen en dergelijke, omdat u voornamelijk op hoogte werkt bij het laden en de hele wagen tijdens het transport tegen uw lichaam laat leunen.Het zwaartepunt is dus altijd anders, ondanks de sterwielconstructie, dan wanneer u een paar dozen gelijkvloers op een vierwielige kar op weg stuurt. In het algemeen is het voldoende om de laadruimte te gebruiken als oriëntatie bij het laden van de steekwagen voor trappen. De goederen mogen niet ongelijk over de steekplaat uitsteken en zeker niet te ver voorbij het frame.Als dit het geval is, gebruik dan extra banden en zorg ervoor dat de goederen zich tijdens het transport niet verplaatsen. Een te hoge verticale belasting wordt in principe afgeraden.Hoe selecteer ik trappensteekwagens en werken ze ook gelijkvloers?Het sterwielontwerp, dat bepalend is voor het eenvoudig trappenklimmen met een steekwagen, heeft ook gelijkvloers voordelen. Omdat de hele kar, inclusief de lading, op twee massieve banden aan beide zijden tegelijk rust. Dit zorgt voor een betere krachtoverbrenging en ontlast de gebruiker.De totale diameter van de sterwielconstructie neemt de meeste tredehoogtes met gemak over. Op elke productpagina vindt u een maximale hoogte, die meestal 200 millimeter bedraagt. Maar trappen van meer dan 20 cm hoog zijn toch al een uitzondering in de dagelijkse logistiek.Belangrijker is dat u rekening houdt met het maximale draagvermogen en bijvoorbeeld beslist of een eenvoudige handgreep voldoende is, of dat u de voorkeur geeft aan comfortabele handgrepen voor maximale controle.Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over de voordelen van elektrische trappenklimmers, aarzel dan niet om persoonlijk contact met ons op te nemen.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken