0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Voor vatdiameter van - tot
Voor flesdiameter
Lengte
Kleur
Hoogte
Hefvermogen
Hefhoogte
Draagvermogen
Meer weergeven
 

Vattransport

Gevaarlijke stoffen worden vaak in vaten opgeslagen. Met intelligente producten wordt het veilig hanteren van vaten op het werk veel eenvoudiger: bij het transporteren, heffen, verplaatsen, draaien, kiepen of legen. Roestvast staal en andere hoogwaardige materialen bieden u daarbij de beste industriële kwaliteit. En dat betekent meer bescherming voor mens en milieu.
Er zijn 66 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 66 artikelen gevonden
Vattransport Voor de juiste vattransport biedt onze webshop vele speciale voorzieningen, die zowel voor het transport van vaten als voor vaste installaties bestemd zijn. Transportapparaten en wagens zorgen ervoor dat ook bij omgang met gevaarlijke stoffen alles veilig in vaten kan worden verplaatst. Voor alle verschillende vatafmetingen zijn geschikte oplossingen te vinden. Het draagvermogen kan ver boven 500 kg liggen. Stalen vaten, kunststof vaten en andere uitvoeringen kunnen zodoende allemaal worden getransporteerd. Voor het vullen en verladen van vaten staan beproefde technieken tot uw beschikking, die de arbeidsprocessen aanzienlijk versnellen. Door het gebruik van hydraulische systemen worden bovendien de medewerkers aanzienlijk ontlast en lijken ook zware vaten zo licht als een veertje. Ook de hevelapparaten zijn verkrijgbaar in een mobiele versie, zodat deze zeer flexibel in het bedrijf kunnen worden gebruikt. Individuele oplossingen bij vattransport Door een vatentang, die bijvoorbeeld aan het plafond kan worden geïnstalleerd, kunnen ook liggende vaten optimaal van A naar B door de fabriekshal worden getransporteerd. Met de bijpassende vatenhijsklemmen is dit ook mogelijk voor staande vaten. Met behulp van een keerbare vatengrijper kunnen de vaten in verschillende kantelposities worden gebracht. Ook voor hygiënische zones, bijvoorbeeld keukens, ziekenhuizen en laboratoria, staan door de verschillende systeemaanbiedingen geschikte transportapparaten voor vattransport tot uw beschikking. Een eenvoudige reiniging is daarbij net zo belangrijk als een goede bestendigheid van het materiaal. Door het gebruik van roestvast staal en andere hoogwaardige materialen wordt de hoogste industriële kwaliteit gegarandeerd. Bestel bij VINK LISSE alle artikelen met drie jaar fabrieksgarantie.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken