0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Platformlengte
Platformbreedte
Lengte
Laadvlakmateriaal
Hoogteverstelling
Hoogte
Draagvermogen
Breedte
Meer weergeven
 

Verzamelwagens

Wat zoekt u in een nieuwe collega? Moet hij behulpzaam zijn? Beweeglijk, in staat om een en ander op te nemen, robuust en sterk? En moet hij gek op werken zijn? Dan hebben wij geschikte partners voor u: servicewagens en verzamelwagens van VINK LISSE. Overal te gebruiken om het transport van zware voorwerpen eenvoudiger te maken. En om de werkkracht van uw medewerkers te ontlasten.
Er zijn 44 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 44 artikelen gevonden
Verzamelwagens – praktische functies voor variabele toepassingsmogelijkheden
Naast verzamelwagens worden materiaalstandaards en bijzetwagens in verschillende uitvoeringen gebruikt in magazijn, expeditie en montage. De afzonderlijke modellen worden doelgericht aan de behoeften aangepast. Robuuste verzamelwagens met stalen frames kunnen verschillende hoeveelheden multifunctionele kunststof bakken of magazijnbakken in verschillende afmetingen opnemen. Veel van deze verzamelwagens beschikken over kantel- en kiepinrichtingen en maken zodoende toegang tot de inhoud van de inzetbakken mogelijk. Een veilige vergrendeling van de verzamelwagen wordt hierbij bereikt door een veervergrendeling. Nuttig en zinvol zijn ook combinaties van vaste en kantelbare etageframes. Deze verzamelwagens zijn meestal te gebruiken voor draaglasten tot 150 kg en dus ook geschikt voor zware lasten. Werkmateriaal voor zittende en staande werkzaamheden kan ook met behulp van materiaalstandaards gereed worden gezet. Deze lessenaarachtige frames zijn meestal in hoogte verstelbaar, waardoor ergonomisch werken mogelijk is. Pneumatische valremmen en vastzetbare wielen zorgen voor een goede grip. Naast deze transportwagens vindt u nog veel meer mogelijkheden. Met een ruim assortiment van verzamelwagens biedt de webshop geschikte oplossingen voor uw bedrijf.

Verzamelwagens online bestellen
Uw verzamelwagen kunt u direct in de webshop bestellen. Transportapparaten ondersteunen de arbeidsprocessen op veel gebieden in een bedrijf. Ze dragen op effectieve wijze bij aan tijdsbesparing en verlichting van het werk. Verzamelwagens zijn verkrijgbaar voor veel verschillende doeleinden. In de boekhouding worden verzamelwagens en kantoorwagens in verschillende vormen gebruikt. Lichtere kantoor- en magazijnwagens van stalen buisframes zijn wendbaar en beweeglijk dankzij vier zwenkwielen en kunnen zowel voor het bezorgen van post als voor het verzamelen van montagematerialen worden gebruikt. Voor zwaardere pakketten in de expeditie zijn de zwaarder belastbare verzamelwagens een betere keuze. De robuuste stalen buisframes kunnen lasten tot 200 kg op twee etages veilig dragen en blijven door zwenkwielen met dubbele rem goed controleerbaar. Slijtvaste massieve rubberbanden voorkomen ongewenste sporen en sparen de vloerbedekking.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken