0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Kogelmateriaal
Kogeldiameter
 

Kogelpotten

Hier laat u de kogel rollen: uw transportgoed kan via kogelpotten snel worden omgeleid of gedraaid. Optimaliseer uw arbeidsprocessen en richt uw transportsysteem in met kogelpotten.
Er zijn 8 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 8 artikelen gevonden

Kogelpotten – daarmee loopt alles letterlijk op rolletjesMet VINK LISSE optimaliseert u niet alleen uw bedrijf, u bespaart ook op kosten en inspanningen. U hoeft immers niet de techniek van uw gehele transportband te vervangen als deze op een gegeven moment niet zo soepel loopt. Vertrouw op de efficiënte vervanging van afzonderlijke elementen, zoals bijvoorbeeld het aanpassen van uw kogeltafels aan veranderende eisen omtrent het transport of het verhelpen van storingen. Het enige wat u nodig heeft, zijn onze kogelpotten en een paar tips om u te helpen bij het maken van de beste keuze.Waarom zou ik losse kogelpotten moeten aanschaffen?Om kogeltafels hun taak perfect te kunnen laten vervullen, moeten de afzonderlijke kogels niet alleen absoluut soepel in hun behuizing kunnen bewegen. De kogels zelf moeten een bepaalde diameter hebben en over bepaalde eigenschappen beschikken om hun puntlast optimaal op transportgoederen over te kunnen brengen.Deze transportgoederen kunnen in het bedrijf snel veranderen: Waar u vandaag stevige pakketten of bouwcomponenten via rollenbanen en kogeltafels verplaatst, zijn dat morgen misschien wel gevoelige producten. Waar vandaag een montageplaats primair moet worden ingericht voor zware componenten, kan dat morgen gaan om kwetsbare en kleinere producten.In plaats van de complete transporttechniek te vervangen als uw operationele koers verandert, kunt u ook eenvoudig elementen vervangen – in dit geval de kogelpotten – door beter passende producten van VINK LISSE. Natuurlijk zorgen zo ook kleinere reparaties voor tijdbesparing en minder kosten.Welke kogelpotten zijn bij VINK LISSE te vinden?Bij door zwaartekracht aangedreven banden en tafels vorm en het gewicht en de afmetingen van de transportgoederen de beslissende criteria voor selectie. Over het algemeen geldt voor kogelpotten: deel het gewicht van de zwaarste transportgoederen door 3 en zo achterhaalt u de maximale dynamische belasting per kogel.Maar aangezien er andere essentiële voorwaarden en vereisten aan een kogelelement worden gesteld, zijn er talrijke selectie- en aanpassingsopties voor elk product. U zou alleen vooraf duidelijkheid moeten hebben over het materiaal: kunststofkogels zijn geschikt voor kwetsbare goederen, staal is bij uitstek geschikt voor zware, robuuste stukken.Wij helpen u graag verder bij de keuze en voorzien u van advies over de losse elementen van onze kogelpotten en kogeltafels. Een belletje is voldoende.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Palletwagens | Gura-draagrollen | Schulz Stanztechnik kogeltafels

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken