Breedte [mm]
500
500
1500
1500
-
Materiaal
Lengte

Beschermpapier

Gebruik ons beschermpapier. Dit inpakpapier zijn absoluut noodzakelijk wanneer u grote zaken wilt verzenden en deze tot bij de man wilt krijgen zonder dat er complicaties zijn. Dit pakpapier zorgt voor extra stabiliteit voor uw verzendingen. Dit inpakpapier wordt gebruikt voor uw paktafel of voor uw paketten te verzenden

Meest verkocht
Aantal artikelen: 3
Weergave:
Veilig met de juiste bescherming
Pakpapier beschermt uw goederen optimaal. Met name wanneer u kartonnen dozen met standaardafmetingen gebruikt, ontstaan vaak lege ruimtes tussen de producten en de wand van de doos. Vul deze ruimtes op met golfkarton en pakpapier om de inhoud en de doos zelf te beschermen. Zo verschuift de inhoud niet bij het transporteren van pakjes en pakketten. Er ontstaan dus ook geen scheuren en gaten in de verpakking. Daarnaast blijft de inhoud ongedeerd. Dat is belangrijk voor een goede eerste indruk bij de ontvanger van uw zending. U voorkomt hiermee zelfs retourzendingen aangezien alle artikelen in perfecte staat aankomen. Ook worden beschadigde pakketen vaker geweigerd door de klant of kunnen deze niet worden verwerkt door de verzendende partij.

Pakpapier voor al uw verzendingen
Indien u veel losse artikelen verzend en uw verpakkingsmateriaal een standaard formaat heeft, is pakpapier de meest eenvoudige oplossing om alle artikelen in het pakket te beschermen tijdens de verzending. Daarnaast kan pakpapier handig zijn bij het verdelen van de ruimte in het pakket en het aanbrengen van meerdere lagen. Wij bieden u klassiek en hoogwaardig pakpapier op eenvoudige rollen en op grote rollen voor verticale standaards. Ook ons golfkarton op rollen heeft een hoge kwaliteit, is flexibel en milieuvriendelijk. Doordat al ons pakpapier op grote rollen verkrijgbaar is, kunt u deze eenvoudig groot inkopen en opslaan in bijvoorbeeld een bedrijfskast. Zo komt u nooit zonder te zitten en worden alle pakketten altijd goed ingepakt. Voorkom beschadigde zending eenvoudig met pakpapier van VINK LISSE.