Foliezakken

Maak gebruik van al onze foliezakjes waarin je heel veel kleine zaken kan stoppen. Onze verzendzakjes kunnen dienen om kleine of middelgrote staaltjes op te sturen. Deze foliezakjes zijn gemaakt uit plastiek en zijn doorschijnend. Deze plastieke zakjes worden gebruikt om kleine vijsjes of moeren in te stoppen.

In de categorie Foliezakken bieden wij u producten van de volgende merken aan: EUROKRAFTbasic.

Relevant
Aantal artikelen: 16

Foliezakjes – kleine producten veilig verpakt, alles veilig onderwegWie heeft de tijd of het lef om te zoeken naar kleine onderdelen of accessoires in een pakketbezorging? En wie heeft het geld om voortdurend retourzendingen te vervangen als gevolg van kapotte dozen of onderdelen? Foliezakjes in verschillende uitvoeringen lossen beide uitdagingen op een eenvoudige manier op.
Welke foliezakjes worden gebruikt voor welke inhoud?U kiest een foliezak ten eerste op basis van het volume van de inhoud, ten tweede op basis van het doel van de verpakking en ten derde op basis van de kwetsbaarheid van de goederen. Platte zakken zonder specifieke sluiting kunnen op de meest veelzijdige manier worden gebruikt; voor kleine schroeven als toebehoren voor meubels, voor leveringspapieren, enz.Kwetsbare componenten zoals printplaten moeten op de juiste manier worden ingepakt en kunnen daarom het beste worden opgeborgen in zakken met bubbelplastic. Hier is het belangrijk dat de folie het onderdeel omsluit zonder veel bewegingsruimte over te laten en antistatisch is.Als u bijvoorbeeld bepaalde kleine onderdelen in het magazijn wilt opslaan voor montage in de juiste hoeveelheid en samenstelling in magazijnbakken, is het de moeite waard om zakken met druksluiting als verpakkingsmateriaal te gebruiken, omdat u ze steeds opnieuw kunt gebruiken.
Wat zegt de foliedikte over de foliezak?Net zoals u kartonnen dozen kiest op basis van het gewicht en de structuur van de inhoud van de verpakking, geeft de dikte van de folie in micron aan hoe zwaar de inhoud kan zijn zonder dat het materiaal scheurt. Met een dikte van 100 µm of meer kunnen zelfs puntige schroeven goed beschermd in de zak worden vervoerd. De container kan een vrij hoog gewicht bereiken. Voor lichtere, minder problematische inhoud zijn foliezakken met een dikte van 25 µm of meer perfect geschikt.
Welk type sluiting is optimaal voor foliezakken?U bepaalt het optimale: Een gladde opening is het meest veelzijdig en kan zowel met nietjes als permanent met het foliesealapparaat worden gesloten.De zelfklevende sluitingen op zakken van bubbelplastic zorgen ervoor dat de inhoud stofdicht kan worden getransporteerd, als extra bescherming voor de kwetsbare inhoud.Verpakkingen met een druksluiting kunnen te allen tijde worden geopend en weer veilig worden gesloten wat altijd belangrijk is, als u bijvoorbeeld foliezakken wilt gebruiken voor de opslag.
Wat zijn de voordelen van foliezakken met een etiketveld?Deze zakken kunnen snel worden voorzien van informatie die duidelijk leesbaar is op het ondoorzichtige veld. Ze zijn bijzonder geschikt voor intern order-verzamelen en warehousing.In ons inkoophandboek voor verpakkingsmateriaal hebben we het hele traject van product tot en met de verzendklare verpakking duidelijk voor u geregeld. Daar vindt u ook informatie over weegschalen en andere belangrijke producten voor de logistiek.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Nestbare stapelbakken | Hoekbeschermingen | Vulmateriaal | Nietmachines | Krimpfolies | Omsnoeringsapparaten | EUROKRAFT omsnoeringssets | TRESTON paktafels