0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Hoeklengte
Inwendige doorsnede
Inwendige lengte
Kleur
Lengte
Materiaal
Materiaaldikte
Producttype
Rollengte
Meer weergeven
 

Hoekbeschermers

Bescherm al uw pakketten met onze hoekbeschermingen en kantbeschermhoeken. Deze hoekbeschermers hebben een groot aandeel in alle verzendingen te beveiligingen. Deze randberschermprofielen kunnen heel veel last aan en zijn onmisbaar wanneer u een zwaardere zending wilt verzenden.
Er zijn 15 artikelen gevonden
| | |
Kantbeschermhoeken
met opengelaten randen, VE = 10 stuks
Excl. BTW
67,90
Kantbeschermhoeken
van metaal, VE = 10 stuks
Excl. BTW
35,90
Kantbeschermhoeken
L-profiel voor pallet, VE = 5 stuks
Excl. BTW
229,-
Beschermhoeken
van PU, VE = 10 stuks
Excl. BTW
52,90
Excl. BTW
vanaf 19,95
Excl. BTW
vanaf 28,90
Randbeschermingslijst
karton 3 mm dik, zelfklevend
Excl. BTW
vanaf 32,90
Randbeschermingshoek
L-profiel 50 x 50 mm, lengte 200 mm
Excl. BTW
459,-
Verzendkoker van hardpapier
VE = 25 stuks, kunststof deksel en bodem
Excl. BTW
vanaf 19,49
Materiaalbeschermingsnet
polyethyleen, 1 rol
Excl. BTW
vanaf 87,90
vanaf€ / m 1,76
Kantbeschermhoeken
van polyethyleen
Excl. BTW
64,90
Telescopische verzendkoker
VE = 100 stuks, golfkarton 1.30 B
Excl. BTW
vanaf 189,-
Nieuw
Excl. BTW
vanaf 30,90
Excl. BTW
vanaf 255,-
Excl. BTW
vanaf 185,-
Er zijn 15 artikelen gevonden
Dat komt goed aan: hoekbeschermers
De juiste hoekbeschermers voorkomt dat goederen en omsnoeringsbanden bij het transport of bij de opslag beschadigd raken. Dat klinkt eenvoudig, maar in de praktijk is het dat niet. Want wat wij als hoekbeschermers aanbieden, vervult nog andere taken: de artikelen beschermen niet alleen randen en het oppervlak van kwetsbare goederen, maar dienen ook als stabilisator of als kreukelzone tussen kartonnen doos en product. Ze verminderen de wrijving en verdelen de druk gelijkmatig over de randen. Zo komen uw zending altijd goed aan en hoeft u zich geen zorgen te maken over mogelijke beschadigingen tijdens het verzendproces.

De juiste bescherming voor iedere zending
Om ervoor te zorgen dat goederen in allerlei vormen en maten veilig aankomen, vindt u hier ook hoekbeschermers in verschillende uitvoeringen: het assortiment bevat eenvoudige onderleggers in de vorm van lijsten, hoeken, profielen en hoekstukjes. De volgende stap is de materiaalkeuze: karton is geschikt als eenvoudige doch effectieve randbescherming en kan net als PE-schuim op maat worden geknipt. Bij omsnoeringsbanden met scherpe randen daarentegen heeft men stevige kant-beschermhoeken van metaal of polyethyleen nodig. Naast de klassieke hoekbeschermers vullen verpakkingsnetten en verzendkokers het assortiment aan. Verpakkingsnetten passen zich aan elke vorm aan – van de fles tot en met de machinecomponent – en bieden een betrouwbare oppervlaktebescherming. Zo kunnen ook breekbare artikelen goed worden beschermd. Met de ronde verzendkokers kunt u documenten of posters zonder vouwen en ezelsoren versturen. Wat u ook wilt verpakken en verzenden, de juiste randbescherming en oppervlaktebescherming vindt u bij ons.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken