0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Categorie
Hoeklengte
Inwendige doorsnede
Kleur
Lengte
Materiaal
Materiaaldikte
Rollengte
Uitvoering
Voor diameter
 

Dat komt goed aan: hoekbeschermers
De juiste hoekbeschermers voorkomt dat goederen en omsnoeringsbanden bij het transport of bij de opslag beschadigd raken. Dat klinkt eenvoudig, maar in de praktijk is het dat niet. Want wat wij als hoekbeschermers aanbieden, vervult nog andere taken: de artikelen beschermen niet alleen randen en het oppervlak van kwetsbare goederen, maar dienen ook als stabilisator of als kreukelzone tussen kartonnen doos en product. Ze verminderen de wrijving en verdelen de druk gelijkmatig over de randen. Zo komen uw zending altijd goed aan en hoeft u zich geen zorgen te maken over mogelijke beschadigingen tijdens het verzendproces.

De juiste bescherming voor iedere zending
Om ervoor te zorgen dat goederen in allerlei vormen en maten veilig aankomen, vindt u hier ook hoekbeschermers in verschillende uitvoeringen: het assortiment bevat eenvoudige onderleggers in de vorm van lijsten, hoeken, profielen en hoekstukjes. De volgende stap is de materiaalkeuze: karton is geschikt als eenvoudige doch effectieve randbescherming en kan net als PE-schuim op maat worden geknipt. Bij omsnoeringsbanden met scherpe randen daarentegen heeft men stevige kant-beschermhoeken van metaal of polyethyleen nodig. Naast de klassieke hoekbeschermers vullen verpakkingsnetten en verzendkokers het assortiment aan. Verpakkingsnetten passen zich aan elke vorm aan – van de fles tot en met de machinecomponent – en bieden een betrouwbare oppervlaktebescherming. Zo kunnen ook breekbare artikelen goed worden beschermd. Met de ronde verzendkokers kunt u documenten of posters zonder vouwen en ezelsoren versturen. Wat u ook wilt verpakken en verzenden, de juiste randbescherming en oppervlaktebescherming vindt u bij ons.

Hoekbeschermers

Geen pakket en geen pallet is volledig randloos. En als uw goederen veilig en onbeschadigd bij de ontvanger moeten aankomen, is er een kleine verpakkingstruc die hier begint: hoekbeschermers– in vele vormen, maten en materialen.
Er zijn 13 artikelen gevonden
| | |
Beschermhoeken
van PU, VE = 10 stuks
Excl. BTW
vanaf 44,80
Kantbeschermhoeken
met opengelaten randen, VE = 10 stuks
Excl. BTW
54,-
Kantbeschermhoeken
met breed oppervlak, VE = 10 stuks
Excl. BTW
17,10
Excl. BTW
vanaf 29,15
Kantbeschermhoeken
van metaal, VE = 10 stuks
Excl. BTW
30,65
Kantbeschermhoeken
L-profiel voor pallet, VE = 5 stuks
Excl. BTW
vanaf 132,80
Randbeschermingslijst
karton 2 mm dik
Excl. BTW
vanaf 20,65
Randbeschermingslijst
karton 3 mm dik, zelfklevend
Excl. BTW
vanaf 33,40
Verzendkoker van hardpapier
VE = 25 stuks, kunststof deksel en bodem
Excl. BTW
vanaf 18,25
Materiaalbeschermingsnet
polyethyleen, 1 rol
Excl. BTW
vanaf 83,60
vanaf€1,67 / m
Kantbeschermhoeken
van polyethyleen
Excl. BTW
vanaf 61,70
Excl. BTW
vanaf 240,50
Excl. BTW
vanaf 174,90
Er zijn 13 artikelen gevonden
Producten vergelijken