Merk
Uitvoering
Toepassingsbereik

Veiligheidsmes

Met onze veiligheidsmessen en cuttermessen kunt u alles snijden. Gebruik een veiligheidsmes om karton te snijden. Uw verpakkingsdienst heeft deze cuttermessen altijd opzak en kunnen deze kartonsnijders altijd gebruiken. Voor zelf is dit ook altijd handig om dit op uw bureau te hebben liggen.

In de categorie Veiligheidsmes bieden wij u producten van de volgende merken aan: MAUL, LISTA.

Meest verkocht
Aantal artikelen: 22
Weergave:
Veiligheidsmessen
Een veiligheidsmes is misschien wel het belangrijkste gereedschap bij de goederenafgifte. Hier moet namelijk het goed aangebrachte verpakkingsmateriaal zo snel mogelijk van de geleverde goederen worden verwijderd, zodat de goederen kunnen worden gecontroleerd en opgeslagen. Een goed stanleymes kan hier al een goede dienst bewijzen, maar het verdekte veiligheidsmes, dat praktisch in de handgreep geïntegreerd is, optimaliseert het verwijderen van de stretchfolie van pallets. Snelle handelingen zijn met dit veiligheidsmes geen probleem, want door de veilige afdekking rond het lemmet is er vrijwel geen gevaar voor ongelukken. Het roestvaste mes wordt veilig afgedekt door de kunststof handgreep. Voor magazijnmedewerkers vormt dit kleine, maar fijne instrument een zeer grote ontlasting als het op snelheid en veiligheid aankomt. Daarom is het een goed idee meteen een hele set veiligheidsmessen aan te schaffen en alle medewerkers die bij de goederenafgifte of aan paktafels werken zo'n handig klein hulpmiddel in de hand te geven.

Wat kan een veiligheidsmes?
Met veiligheidsmessen kan men niet alleen folie snijden, want het mes is scherp genoeg om ook kunststoffen en zelfs leer af te snijden, wanneer dit in bepaalde afmetingen moet worden opgeslagen of verkocht. Bij het snijden van folie komt vooral de hoek van 45 graden van pas, waarmee men zich aan de bovenste rand kan inhaken en recht naar beneden kan snijden. Een zeer eenvoudige en snelle procedure, die over de hele dag berekend veel tijd kan besparen. Aan veel veiligheidsmessen is ook een afneembaar, optioneel metalen plaatje aangebracht, waarmee men bijvoorbeeld plakband snel kan openen. Het veiligheidsmes is dus een praktische uitbreiding van het alom gebruikte stanleymes en de medewerkers in de goederenafgifte kunnen hiermee nog sneller uitpakken. Het veiligheidsmes kan daarom als allrounder in het magazijn een goede dienst bewijzen. Bij VINK LISSE kunt u veiligheidsmessen online kopen voor uzelf en voor al uw medewerkers.