0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
 

Veiligheidsmessen

Snijden, knippen, steken, openrijten – dat klinkt bijna als in een horrorfilm. Maar eigenlijk gaat het over veiligheidsmessen. Deze handzame snijapparaten zijn klein en veilig en verwijderen verpakkingsmateriaal in een handomdraai. Zelfs kunststof en leer bieden amper weerstand.
Er zijn 9 artikelen gevonden
| | |
Lista - Steekmes
voor schuimstof voeringen
Excl. BTW
vanaf 6,89
Kartonmes
mes AUTO SLIDE
Excl. BTW
57,90
Kartonmes
mes AUTO SAFE
Excl. BTW
74,90
Foliesnijder
met geïntegreerde tapesnijder
Excl. BTW
185,-
Kartonmes
keramisch mes
Excl. BTW
104,90
Kartonmes
mes met ergonomische greep en keramisch mes
Excl. BTW
159,-
Foliesnijder
met geïntegreerde tapesnijder, mini
Excl. BTW
139,-
Nieuw
Foliesnijder
wegwerpvariant
Excl. BTW
115,-
Nieuw
Veiligheidsmes
van metaal
Excl. BTW
92,90
Er zijn 9 artikelen gevonden
Veiligheidsmessen
Een veiligheidsmes is misschien wel het belangrijkste gereedschap bij de goederenafgifte. Hier moet namelijk het goed aangebrachte verpakkingsmateriaal zo snel mogelijk van de geleverde goederen worden verwijderd, zodat de goederen kunnen worden gecontroleerd en opgeslagen. Een goed stanleymes kan hier al een goede dienst bewijzen, maar het verdekte veiligheidsmes, dat praktisch in de handgreep geïntegreerd is, optimaliseert het verwijderen van de stretchfolie van pallets. Snelle handelingen zijn met dit veiligheidsmes geen probleem, want door de veilige afdekking rond het lemmet is er vrijwel geen gevaar voor ongelukken. Het roestvaste mes wordt veilig afgedekt door de kunststof handgreep. Voor magazijnmedewerkers vormt dit kleine, maar fijne instrument een zeer grote ontlasting als het op snelheid en veiligheid aankomt. Daarom is het een goed idee meteen een hele set veiligheidsmessen aan te schaffen en alle medewerkers die bij de goederenafgifte of aan paktafels werken zo'n handig klein hulpmiddel in de hand te geven.

Wat kan een veiligheidsmes?
Met veiligheidsmessen kan men niet alleen folie snijden, want het mes is scherp genoeg om ook kunststoffen en zelfs leer af te snijden, wanneer dit in bepaalde afmetingen moet worden opgeslagen of verkocht. Bij het snijden van folie komt vooral de hoek van 45 graden van pas, waarmee men zich aan de bovenste rand kan inhaken en recht naar beneden kan snijden. Een zeer eenvoudige en snelle procedure, die over de hele dag berekend veel tijd kan besparen. Aan veel veiligheidsmessen is ook een afneembaar, optioneel metalen plaatje aangebracht, waarmee men bijvoorbeeld plakband snel kan openen. Het veiligheidsmes is dus een praktische uitbreiding van het alom gebruikte stanleymes en de medewerkers in de goederenafgifte kunnen hiermee nog sneller uitpakken. Het veiligheidsmes kan daarom als allrounder in het magazijn een goede dienst bewijzen. Bij VINK LISSE kunt u veiligheidsmessen online kopen voor uzelf en voor al uw medewerkers.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken