0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Diameter
Uitvoering ventilatoren
 

Ventilatoren

Ventilatoren laten niet alleen op warme dagen een frisse wind door de ruimte waaien. Ze brengen de lucht in beweging en koelen de ruimte af. Maar ook in de winter komen ventilatoren van pas. Ze brengen namelijk de naar het plafond gestegen warmte terug naar beneden.
Er zijn 20 artikelen gevonden
| | |
Vloerventilator met draaggreep
staal verchroomd, ventilator met 3 standen
Excl. BTW
vanaf 113,-
Excl. BTW
vanaf 190,-
Excl. BTW
vanaf 85,20
Tafelventilator
h x b x d = 470 x 355 x 270 mm
Excl. BTW
vanaf 38,-
Excl. BTW
vanaf 62,90
Excl. BTW
294,50
Industriële ventilator
staand model IPX4
Excl. BTW
279,50
Nieuw
Wandventilator
voor ventilatie
Excl. BTW
844,-
Nieuw
Lista - Axiale ventilator
incl. aansluitkabel
Prijs op aanvraag
Excl. BTW
vanaf 94,30
Excl. BTW
371,50
Excl. BTW
vanaf 111,-
Excl. BTW
264,50
Excl. BTW
vanaf 121,20
Vensterventilator
voor universele cabine
Prijs op aanvraag
Ontluchtingsventilator
voor universele cabine
Prijs op aanvraag
Er zijn 20 artikelen gevonden
Ventilatoren
Met geschikte ventilatoren wordt voor een frisse wind in bedrijfsruimtes gezorgd. Krachtige industriële ventilatoren zijn verkrijgbaar in onze webshop. Een plafondventilator voor permanente installatie zorgt voor een luchtcirculatie door de volledige ruimte. Met een staande ventilator kan men bij behoefte voor een frisse wind zorgen. Staande ventilatoren zijn ook in mobiele versie beschikbaar. Een radiale ventilator als afzuigsysteem dient om de ruimte te ontluchten. Om een optimale positie in de ruimte te garanderen zijn afzonderlijke ventilatoren niet alleen in een flexibele constructie verkrijgbaar, maar bijvoorbeeld ook in een extra geluiddempende variant. Belangrijk voor een continu gebruik van de ventilator zijn bovendien zuinige systemen, die desondanks een hoog vermogen in kW bereiken. Ook voor kantoren en werkplaatsinrichtingen biedt de webshop moderne ventilatiesystemen aan. Zoekt u een extra krachtige ventilator, een vloerventilator of een kolomventilator met infrarood-afstandsbediening? Uw hoogwaardige bedrijfsinrichting vindt u hier online.

Ventilatoren als tafelapparaat
Tafelventilatoren bieden vooral op warme zomerdagen een aangename koeling op de werkplek. Fraaie designs in verchroomde uitvoering zijn ook een lust voor het oog en een essentieel onderdeel van uw kantoorbenodigdheden. Ventilatoren van kunststof zijn zeer onderhoudsvriendelijk. De afmetingen van propellerbladen variëren tot ruim 250 mm. Een extra voordeel van tafelventilatoren: in de winter worden ze gewoon opgeborgen. Zo heeft u meer ruimte voor documenten en randapparatuur. Alle apparaten worden bij een korte levertijd zonder verzendkosten opgestuurd en voldoen aan de veiligheidsbepalingen voor deze apparaten. Propellerkorven en een automatische oververhittingsbescherming garanderen een veilig gebruik. Bestel online hoogwaardige industriële producten voor een langdurig gebruik van kwaliteitsleveranciers als HSM en profiteer van de comfortabele verzendingsvoorwaarden, waaronder een 30 dagen terugnameservice voor alle artikelen.
Producten vergelijken