0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Lamp
Vermogen
 

Werkplaatslampen

De juiste verlichting van de werkplek is een van de belangrijkste factoren voor productievere en gemotiveerdere medewerkers. Dat is goed voor uw concurrentiepositie en eigenlijk ook logisch, want wie goed ziet, kan beter werken.
Er zijn 50 artikelen gevonden
| | |
Waldmann - LED-loeplamp TEVISIO
standaard uitvoering, LED 14 W
Excl. BTW
vanaf 719,-
Puntlamp
LED-uitvoering 3 x 1 W
Excl. BTW
vanaf 179,-
MAUL - Loeplamp
armlengte 310 mm, met voet
Excl. BTW
94,90
Puntlamp
halogeenuitvoering 20 W
Excl. BTW
vanaf 135,-
MAUL - Loeplamp
armlengte 400 mm, met tafelklem
Excl. BTW
92,90
Scharnierlamp E27
standaarduitvoering, IP20
Excl. BTW
169,-
Excl. BTW
169,-
Excl. BTW
vanaf 559,-
Excl. BTW
vanaf 199,-
Excl. BTW
vanaf 269,-
Universele LED-scharnierlamp
vermogen 12 W, breedte lampenkop 355 mm
Excl. BTW
vanaf 369,-
Universele LED-scharnierlamp
vermogen 24 W, breedte lampenkop 577 mm
Excl. BTW
549,-
Waldmann - Machinelamp, 24 V
aluminium geanodiseerd, zwart
Excl. BTW
399,-
Waldmann - Machinelamp, LED PLUS
18 - 30 V, breedte 790 mm
Excl. BTW
439,-
Waldmann - Machinelamp, LED PLUS
100 / 120 / 220 - 240 V, breedte 565 mm
Excl. BTW
409,-
Excl. BTW
379,-
Waldmann - LED-systeemlamp TAMETO
vaste montage aan de bovenkant
Excl. BTW
vanaf 599,-
MAUL - LED-loeplamp CRYSTAL
levensduur 20000 uur
Excl. BTW
215,-
Excl. BTW
99,90
LED-ring-loeplamp
glazen lens met 3 dioptrieën
Excl. BTW
vanaf 235,-
Excl. BTW
319,-
Grootbeeld loeplamp
vergroting 175 %
Excl. BTW
579,-
Comfortlamp
groter dan 2000 Lux
Excl. BTW
429,-
Excl. BTW
175,-
Excl. BTW
vanaf 389,-
Waldmann - LED-machinelamp met stangen
aansluiting 100 - 240 V, 50/60 Hz
Excl. BTW
489,-
Waldmann - LED-machinelamp met stangen
aansluiting 12 - 28 V AC / 12 - 40 V DC
Excl. BTW
429,-
Waldmann - LED-stangverlichting
opgenomen vermogen ca. 18 W
Excl. BTW
489,-
Nieuw
Excl. BTW
139,-
Waldmann - LED-loeplamp TEVISIO
ESD-uitvoering, LED 16 W
Excl. BTW
929,-
Inkoophandboek voor de categorie Werkplaatslampen
Er zijn 50 artikelen gevonden

De kracht ligt in de verlichtingWerkplaatslampen zijn niet alleen nodig aan het bureau, maar ook in de productie en montage. Met onze systeemlampen, loep- en puntlampen kunt u de optimale verlichting voor uw werkplekken in uw werkplaats organiseren.Het klopt, de keuze is daarbij niet gemakkelijk, want licht is een van de onderwerpen waarbij men vaak de kans loopt, het niet goed te doen. Daarom is het bijzonder belangrijk dat ook op de werkplek rekening kan worden gehouden met individuele verlichtingsbehoeften. Om de best mogelijke werkplaatsverlichting in uw bedrijf te ontwerpen, hebben we drie benaderingswijzen voor u samengevat.1. Licht dat voldoet aan de richtlijnen


Hoeveel tijd, geld en liefde u ook wilt investeren in de verlichting van uw werkplekken, de volgende richtlijnen geven informatie over de verplichte apparatuur: Werkplaatsverordening, Werkplaatsrichtlijn ASR A3.4, Richtlijn werkplaatsverlichting, Arbowet en DIN EN 12464-1.2. Licht volgens wetenschappelijke bevindingen


Ons lichaam reageert zeer sterk op licht. Daglicht is daarom zeer bevorderlijk voor geconcentreerd en alert werken: We hebben meer energie. Werkplaatslampen met daglicht zijn al lang in zwang, maar wordt in toenemende mate vervangen door werkplaatslampen met biologisch-dynamisch licht. Deze passen zich nog beter aan de natuurlijke daglichtverhoudingen aan.3. Licht naar individuele behoeften


Als je in de materie hebt verdiept, breng je het in de praktijk: meer werkkwaliteit door individueel instelbare werkplaatslampen. Dergelijke lampen zijn voorzien van dimmers, de lichtkleur kan individueel worden gekozen en de lamp zelf kan door middel van een scharnierende stang in de gewenste positie worden geplaatst. Omhoog, omlaag, rechts, links, lichter, donkerder, geen enkel probleem.Geen twijfel mogelijk, als u niet alleen rekening houdt met punt 1, maar ook geïnteresseerd bent in de andere twee aspecten, zullen uw werkplekken beter verlicht zijn en zal de tevredenheid van uw medewerkers hoger zijn.Waar en voor welk doel wilt u uw werkplaatslampen gebruiken?Als u weet welk type werkplekverlichting u gebruikt, moet u nog steeds rekening houden met de plaats waar uw werkplekverlichting in de toekomst zal worden gebruikt en wat u met de verlichting wilt bereiken.
Plafondverlichting of aanvulling op de kamerverlichting:


Als uw werkplekverlichting niet alleen uit plafondverlichting moet bestaan, maar ook uit een bureaulamp, dan moeten deze twee lichtbronnen met elkaar in harmonie zijn en elkaar in de ideale situatie aanvullen.Licht als werkinstrument:


Als uw werkplaatslampen niet alleen worden gebruikt als extra lichtbron, maar deel uitmaken van het werk, is individuele aanpassing aan de behoeften van de medewerker essentieel. Dit geldt bijvoorbeeld voor systeemlampen die artsen boven hun behandelstoelen plaatsen of voor loeplampen in de werkplaats waar minutieuze werkzaamheden worden uitgevoerd. Sluit hier geen compromissen, want dergelijke werkplaatslampen hebben zeer speciale functies die helpen om werkprocessen te vergemakkelijken of ze in de eerste plaats mogelijk te maken. Een machinelamp zorgt er bijvoorbeeld voor dat er geen warmteproblemen ontstaan. Deze lamp blijft ook na een lange gebruiksperiode koel.Maak de keuze voor uw verlichtingBij de aankoop van werkplaatslampen ligt de focus meestal op een lichtopbrengst die is afgestemd op de behoeften. Energiebesparende lampen kunnen net zo geschikt zijn als halogeen- of LED-lampen. De lichtbron bepaalt op zijn beurt meestal het gekozen lampmodel. Natuurlijk zijn er overlappingen mogelijk: Voor uw bedieningsapparatuur bieden wij u bijvoorbeeld LED-lampen of halogeenlampen aan. U kunt natuurlijk ook de energiebalans opmaken: Met geschikte spaarlampen kan het elektriciteitsverbruik tijdens het gebruik op de lange termijn laag worden gehouden en ook LED-lampen verbruiken minder elektriciteit dan vroegere lichtbronnen. Een eventueel iets hogere aankoopprijs betaalt zich na korte tijd weer terug dankzij de zeer goede energiebalans.Vind de geschikte lamp!Of het nu gaat om in hoogte verstelbare werkplaatslampen, aanpasbare verlichting of speciale functies; hier vindt u veel verschillende mogelijkheden om de verlichting in uw bedrijf individueel aan te passen aan werkplekken en medewerkers. Ook is er geen gebrek aan oog voor het design: de keuze aan kleuren omvat zwarte behuizingen, witte, verchroomde behuizingen en vele andere variaties. U kunt uw lampen nu het beste online bestellen.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken