0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
 

Werkplaatslessenaars

Ook in werkplaats, expeditie en magazijn kan men lange reden houden. Als u hier uw medewerkers wilt instrueren, heeft u een lessenaar of werkplaatslessenaar nodig. Zo bent u beter zichtbaar en hoorbaar. Maar deze lessenaars bieden nog meer voordelen, bijvoorbeeld opbergruimte, mobiliteit en orde.
Er zijn 14 artikelen gevonden
| | |
QUIPO - Lessenaar, staand
met 2 vaste legborden van plaatstaal
Excl. BTW
329,-
Industriële lessenaar
uitvoering open
Excl. BTW
279,-
QUIPO - Lessenaarset
bestaande uit gereedschapskast, lessenaar en verrijdbare onderwagen
Excl. BTW
389,-
Industriële lessenaar
met vleugeldeurkast
Excl. BTW
389,-
Excl. BTW
759,-
EUROKRAFT - Rollessenaar
Met kast incl. 2 legborden
Excl. BTW
479,-
Gereedschapskast met lessenaar
h x b x d = 1220 x 915 x 457 mm
Excl. BTW
vanaf 259,-
Excl. BTW
239,-
Lessenaar met sorteervakken
met vleugeldeurkast incl. 1 legbord
Excl. BTW
379,-
Excl. BTW
859,-
Excl. BTW
349,-
RAU - Industrie-lessenaar
met open vak boven de kast
Excl. BTW
vanaf 529,-
RAU - Industrie-lessenaar
met 1 lade boven de kast
Excl. BTW
vanaf 649,-
Er zijn 14 artikelen gevonden
Werkplaatslessenaars
Lessenaars worden meestal in verband gebracht met katheders en presentatiemiddelen. De lessenaar wordt echter allang niet meer alleen voor presentaties gebruikt, maar kan ook als werkplaatslessenaar worden gebruikt in moderne industriële bedrijven. In een werkplaats zijn materiaalwagens en werkbanken allang niet meer de enige zinvolle inventaris. De werkplaatslessenaar kan in de werkplaatsinrichting enerzijds als aflegplateau voor arbeidsinstructies, handleidingen en handboeken worden gebruikt en anderzijds als schrijfplateau voor de rapportage en de controle van de afzonderlijke werkstappen. Terwijl het bovenste gedeelte dus als schrijfplateau of aflegplateau fungeert, kan het onderste gedeelte van de werkplaatslessenaar voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kunnen meerdere laden worden geïntegreerd, waarin gereedschap, handleidingen en schrijfmateriaal kunnen worden opgeborgen, of er bevindt zich onderaan een kast met sorteervakken. Afzonderlijke legborden in de werkplaatslessenaar kunnen ook open zijn – zonder laden of deuren, zodat voorwerpen direct kunnen worden opgeborgen die u snel weer nodig heeft.

Mobiele werkplaatslessenaars
Een werkplaatslessenaar met wielen kan voor de werkplaats zeer praktisch zijn, omdat de alleenstaande vakman meestal niet op een en dezelfde plek werkt. Een verrijdbare werkplaatslessenaar kan in de autogarage bijvoorbeeld van auto naar auto worden meegenomen. Zo kan altijd schriftelijk worden bijgehouden wie wat aan welk voertuig heeft uitgevoerd. Aan een stationaire variant kunnen belangrijke verslagen door de bedrijfsleider worden opgesteld. Aan het einde van een dag wordt bijvoorbeeld genoteerd hoeveel pakketten geretourneerd zijn, hoeveel retourzendingen afgehandeld zijn en hoeveel pakketten voor verzending gereedgemaakt zijn. Aan de hand van deze getallen kunnen belangrijke statistieken voor het bedrijf worden opgesteld. Met een kleine opbergruimte onder het schrijfplateau kunnen ordners met dagrapporten enkele maanden worden opgeborgen. Met verrijdbare en staande werkplaatslessenaars kan ook in werkplaats en bedrijf op elke afdeling orde worden geschept.
Producten vergelijken