0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
As-diameter
Draagvermogen
Inbouwlengte
Materiaal
Rolbreedte
Roldiameter
 

Hefwagenwielen

Deze deurstoppers worden gebruikt in elk bedrijf waar men kantoren heeft. Onze deurstoppers zorgen ervoor dat uw deur op een kier blijft staan zodat u zonder enig probleem meteen terug uw kantoor kan binnengaan.
Er zijn 4 artikelen gevonden
| | |
Zwenkwiel, kogellager
polyurethaan, breedte 50 mm
Excl. BTW
vanaf 72,90
Vorkrol
polyamide
Excl. BTW
vanaf 24,90
Vorkrol
polyurethaan
Excl. BTW
vanaf 38,90
Zwenkwiel, kogellager
massief rubber, breedte 50 mm
Excl. BTW
vanaf 45,90
Inkoophandboek voor de categorie Hefwagenwielen
Er zijn 4 artikelen gevonden

Deurstoppers – zodat uw deuren op een kier blijven staanDoor middel van onze deurstoppers kunt u uw deur op een kier laten staan zonder dat deze dichtvalt. Dit is handig wanneer u telkens een badge moet gebruiken wanneer u telkens uw kantoor wilt betreden. Onze deurstoppers of deurhouders hebben een goede functionaliteit binnen een kantoorruimteHet komt echter ook voor dat openheid wordt verhinderd door zware deuren en plotselinge tochtvlagen. Dan is het tijd voor een deurstopper van VINK LISSE.
Deurstoppers voor flexibel gebruik of vaste montageBij ons zijn drie verschillende soorten deurstoppers verkrijgbaar: vloerstoppers, deurwiggen en wandstoppers.Onze flexibele deurstoppers plaatst u eenvoudigweg op de gewenste plaats. Alleen al door hun gewicht houden zij de deuren open en dat zonder lelijke sporen op de nieuwe parketvloer achter te laten. Ideaal voor de verhuur van kantoren en deuren die alleen soms open mogen blijven staan.Voor permanent gebruik in uw eigen bedrijfspand vindt u bij ons deurstoppers met een praktische wig. Deze kunnen op alle gladde vloeren worden gebruikt en kunnen worden vastgeschroefd of gelijmd. De innovatieve 3-STOP-versie heeft drie wigvormen met verschillende hellingshoeken voor elke deuropening.Welke optie u ook kiest, u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw transparantie van invloed is op het uiterlijk van uw kantoren. Deurstoppers van geborsteld roestvast staal passen in elk interieur.
Overige producten voor uw kantoorinrichtingEen deuropener is alvast een goed begin. Om ervoor te zorgen dat de rest klopt, vindt u bij VINK LISSE een groot assortiment andere producten voor uw kantoorinrichting – van vloerbeschermingsmatten em voetsteunen tot rolkrukken. Dit maakt elk kantoor tot de perfecte plek om te werken.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken