0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Bevestigingsmaat
Bevestigingsmethode
Draagvermogen
Wieldiameter
Wielkwaliteit
 

Meubelwielen

Opzoek naar de nieuwe meubelwieltjes? Stoelwieltjes of gewone meubelwielen? Wij hebben deze in alle formaten en sterktes. Ook bij speciale stoelwielen, raden we u zeker aan om ook ons verkoopteam te contacteren. Ontdek ze hier onder!
Er zijn 4 artikelen gevonden
| | |
Proroll - Stoelwiel
met schroefdraad M 10 x 15, verchroomd, VE = 5 st.
Excl. BTW
vanaf 42,90
Proroll - Stoelwiel
met schroefdraad M 10 x 15, zwart, VE = 5 st.
Excl. BTW
vanaf 16,49
Proroll - Stoelwiel
met borgpen en klemring, zwart, VE = 5 st.
Excl. BTW
vanaf 16,49
Proroll - Stoelwiel
met borgpen en klemring, verchroomd, VE = 5 st.
Excl. BTW
vanaf 42,90
Er zijn 4 artikelen gevonden
Meubelwielen
Meubelwielen maken van elk vaststaande voorwerp in het kantoor een verrijdbaar alternatief. De wielen in de webshop kunnen tafels, computerwagens, ladeblokken en kantoorstoelen mobiel maken. Wielen die stuk zijn, kunnen snel vervangen worden. In elk kantoor en veel andere kantoorruimtes is de kantoorstoel een normaal meubelstuk. Veel werkplekken bestaan uit een of meerdere brede kantoor bureaus, bedrijfskasten en stellingen die regelmatig worden gebruikt. Zonder kantoorstoelen zou dit niet mogelijk zijn zonder herhaaldelijk op te staan. Meubelwielen zijn zeker de oplossing om uw kantoorstoel een stuk mobieler te maken. Kijk zeker ook naar de soort vloer waarop u met deze wielen wil rijden. Ook daar hebben we een interessante selectie van meubelwielen. Andere stoelwielen zijn zeker ook terug te vinden op onze website.

Andere transportwielen
Zoekt u andere soort wielen? Deze vindt u natuurlijk ook terug op onze website. Wij hebben ook andere meubelwielen, transportwielen of stoelwieltjes. Deze hebben ook duidelijke formaten en een aangeduide sterkte. Wielen voor kantoorstoelen of gewone stoelen zijn terug te vinden op deze pagina. Alle artikelen aan de veiligheidsnormen en zijn ze ontwikkeld volgens de Duitse DIN-normen.
Producten vergelijken