0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Bouwwijze
Draagvermogen bij 4 km/h
Materiaal
Wielbreedte
Wieldiameter
 

Zwaarlastwielen voor uw firma
Een groot assortiment van functionele wielen vindt u in onze webshop. De hoogwaardige zwaarlastwielen blinken uit door goede loopeigenschappen, een hoge slijtvastheid en breukvastheid. Bovendien beschikken ze over een zeer goede stootdemping en een lage rolweerstand bij slechte ondergronden zoals buiten op het bedrijfsterrein. In ons online assortiment vindt u bijvoorbeeld thermoplastische rubberbanden met kogellagers. De wielgaffels zijn van verzinkt plaatstaal en hebben een zwenklager met dubbele kogelkrans. De banden zijn niet-strepend en slijtvast, met een lage rolweerstand en een soepele loop. Deze wielen zijn temperatuurbestendig van –10 °C tot +70 °C. In ons brede assortiment vindt u daarom altijd de perfecte zwaarlastwielen voor uw bedrijf.

Hoogwaardige zwaartlastwielen vanVINK LISSE
Naast standaard zwaarlastwielen zijn ook stuurwielen voor pallethefwagens of stapelaars online verkrijgbaar. Zij beschikken over thermoplastische rubberbanden met kogellagers. Daarnaast bevat het assortiment van VINK LISSE polyamide wielen met boutgat. Deze zijn breukvast, slijtvast, onderhoudsvrij en lopen soepel. De wielen zijn geschikt voor temperaturen van –20 °C tot +80 °C. Bovendien kunnen massieve rubberbanden en halfelastische rubberbanden online worden aangeschaft. Zij lopen zeer rustig op harde vloeren en slijten niet. De polyurethaan wielen op polyamide velgen zijn bestand tegen vele oliën, vetten en chemicaliën. De zwaarlastwielen zijn voorzien van polyurethaan banden op GG 25-velgen. De zwaarlastwielen met tegendruklager zijn slijtvast, elastisch en hebben weinig rolweerstand. De luchtbanden met plaatstalen velg uit één stuk hebben weinig weerstand bij slechte vloeren. Door luchtkussens zijn ze bovendien zeer vloervriendelijk. De wielen van grijs gietijzer zijn voorzien van glijlagers en zijn geschikt voor temperaturen van –40 °C tot +280 °C.

Zwaarlastwielen

Wiel is wiel? Heus niet: er zijn polyamide wielen, polyurethaan wielen en massief rubberen wielen, plaatstalen velgen, polyamide velgen en kunststof velgen. In onze webshop vindt u gegarandeerd de wielen die u zoekt. En als u het even niet meer weet, dan belt u ons gewoon op! Wij helpen u graag verder!
Er zijn 31 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW
vanaf 16,95
Excl. BTW
vanaf 36,95
Proroll - Polyurethaan band op aluminium velg
wiel-Ø x -breedte = 100 x 40 mm
Excl. BTW
25,50
Proroll - Polyurethaan band op aluminium velg
wiel-Ø x -breedte = 125 x 40 mm
Excl. BTW
51,30
Proroll - Polyurethaan band op aluminium velg
wiel-Ø x -breedte = 160 x 50 mm
Excl. BTW
54,20
Proroll - Polyurethaan band op aluminium velg
wiel-Ø x -breedte = 200 x 50 mm
Excl. BTW
63,20
Excl. BTW
vanaf 5,15
Excl. BTW
vanaf 14,50
Excl. BTW
vanaf 13,90
Wicke - Polyamide wiel
wielgaffels versterkt
Excl. BTW
vanaf 12,10
Excl. BTW
vanaf 28,05
Excl. BTW
vanaf 3,10
Excl. BTW
vanaf 28,25
Excl. BTW
vanaf 2,30
Excl. BTW
vanaf 27,95
Inkoophandboek voor de categorie Zwaarlastwielen
Er zijn 31 artikelen gevonden
Producten vergelijken