Afvalbakken

Gooi het in de ton! Maar niet zomaar ergens, alsjeblieft, maar in de vuilniston of de daarvoor bestemde afvalbak. Bij VINK LISSE vindt u kleine en grote vuilnistonnen voor industrie, werkplaatsen en bedrijven – van grote afvalcontainers tot systeemafvalcontainers en EUROKRAFT vuilnistonnen die bijzonder functioneel, gemakkelijk vast te pakken en ergonomisch zijn.

In de categorie Afvalbakken bieden wij u producten van de volgende merken aan: EUROKRAFTpro, Gmöhling, Kongamek, VAR, rothopro, Rubbermaid.

Relevant
Aantal artikelen: 61

Robuuste vuilnistonnen en afvalbakken voor duidelijke afvalscheidingAlles grijs en zwart? Geen wonder dat u in de war raakt als het op afvalscheiding aankomt. Onze vuilnistonnen in verschillende kleuren maken het u gemakkelijker om verzamelaars voor kringloopmateriaal en afvalcontainers te legen. Groen voor biologisch, blauw voor papier, geel voor plastic; met de gekleurde afvalbakken houdt alles bij en werkt sorteren als een tierelier. En als u nog meer variatie wilt, kunt u ook vuilnistonnen in de kleur antraciet vinden.U kunt onze vuilnistonnen en afvalbakken bij elk weertype buiten laten staan. Ze zijn immers gemaakt van duurzame, chemicaliën- en temperatuurbestendige kunststof. Dit maakt de vuilnistonnen licht en mobiel, ook als ze vol zijn. De terugslagdemping van het deksel is vriendelijk voor de oren.Van groot tot klein: vuilnistonnen voor elk gebruiksdoelVan afvalbakken voor industrieel afval tot tonnen voor restafval en oud papier: het juiste formaat ton hangt af van de hoeveelheid afval die in het bedrijf wordt geproduceerd. In de onlineshop van VINK LISSE vindt u daarom afvalbakken in verschillende afmetingen. U kunt bijvoorbeeld vuilnistonnen bestellen met een inhoud van meer dan 600 of 1000 liter.Afsluitbare vuilnistonnen en brandwerende afvalbakken voor delicate takenSoms is afvalverwerking brandgevaarlijk. In dit geval adviseren wij vuilnistonnen van thermisch verzinkt plaatstaal. Ze zorgen voor veiligheid, ook bij oliehoudend afval en zien er bovendien goed uit.U kunt daarnaast genieten van veiligheid door de vuilnistonnen af te sluiten. Het gebruik van een slot voorkomt dat vreemden afval in uw ton gooien. Bovendien blijft de inhoud waar hij hoort, mocht de afvalbak ooit kantelen. U wilt documenten afvoeren die de buurman en ook uw collega niet mogen zien? Papiertonnen met een papiersleuf garanderen dat vertrouwelijk afval vertrouwelijk blijft.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Parkeerplaatsmarkeringen | Kiepwagens | Afvalcontainers | Vloerstofzuigers | Papiervernietigers | Wandasbakken | Hailo afvalbakken