Voetensteun

Onze voetensteunen zijn absoluut onmisbaar op de kantoorvloer. Zorg ervoor dat uw werknemers van de juiste ergonomische toepassingen kunnen genieten. Wanneer u aan uw bureau zit, kunt u uw benen laten rusten op onze voetensteun. Deze voetsteunen hebben een goede kwaliteit en worden bovendien snel bij u geleverd.

In de categorie Voetensteun bieden wij u producten van de volgende merken aan: Twinco, MAUL, EUROKRAFTpro.

Voetsteunen – beter zitten, gezonder werkenJe kunt het niet vaak genoeg zeggen: als je beter zit, werk je beter! Met de juiste ergonomie voorkomt u schade aan de rug, blokkades en ziektegerelateerd verzuim. Hoe u ergonomie en gezondheid op de werkplek kunt introduceren, dat laten onze voetsteunen bij VINK LISSE u zien.


Met behulp van onze voetsteunen kan men de gezondheid van de zijn werknemers vrijwaren en ervoor zorgen dat zijn nooit geen last hebben van hun benen op de werkvloer. Wat ook handig is voor een kantoorruimte zijn onze

bureaumatten.

Voetsteunen en zithouding – hoe verhoudt dit zich?Het thema gezond zitten houdt de gemoederen op werkgebied niet voor niets zo bezig. Als u bij de keuze van kantoorstoelen, bureaus enz. rekening houdt met ergonomische aspecten, geeft u het lichaam alle steun die het nodig heeft tijdens het zitten. Omdat deze houding belastend is voor de rug, bloedsomloop en de spieren.Een belangrijke rol spelen de benen en voeten. Als ze in het luchtledige bengelen of als ze in een ongunstige hoek staan bij een te laag ingestelde stoel, verkrampt het hele lichaam van onder naar boven. Vooral op werkplekken met een normaal bureau of op werkplekken die door meerdere mensen worden gebruikt, komen onze voetsteunen erg van pas. Ze zorgen voor flexibiliteit zonder grote investeringen en zijn individueel aanpasbaar voor de perfecte zithouding.Voetsteunen bij VINK LISSE: ook een pluspunt op het gebied van comfortU merkt de perfectie meteen: uw voeten staan stevig en zijn tegelijkertijd comfortabel geplaatst op een stabiel oppervlak. De benen of de rugspieren hoeven het 'bengelen' niet bij te sturen, het hele lichaam ontspant. U glijdt bijna vanzelf in de optimale zithouding, waarbij uw rug volledig tegen de rugleuning rust.Bijzonder comfortabel en ergonomisch zijn voetsteunen die u zowel in de hoogte als in hellingshoek kunt aanpassen. Extra comfort biedt bijvoorbeeld een verwarmingsfunctie. Uiteraard zijn alle uitvoeringen bij VINK LISSE standvastig, antislip en gemaakt voor dagelijks gebruik op kantoor.Omdat het onderwerp ons zo dierbaar is, hebben we verschillende inkoophandboeken over het onderwerp 'zitten’ op kantoor voor u geschreven:

Bovendien stellen wij apart een belangrijk element aan u voor dat zorgt voor een uitstekende ziteconomie. Ons elektrisch in hoogte verstelbaar bureau Upliner 2.0 maakt duidelijk dat gezond zitten niet ophoudt bij de stoel. Laat u door ons adviseren over vragen m.b.t. voetsteunen en dergelijke!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Ladeblokken | Kledingkasten | Kabeldoorvoeren | Zwenkarmen | Beschermmatten | Dienbladwagens | Dataflex telefoonkappen | magnetoplan naambadges