Materiaal
Leverbare kleuren

Stalen entresols

Het beschikbare oppervlak intelligent benutten? Geen probleem met onze informatiepagina . Hiermee creëert u een klein kantoor of extra opslagruimte in uw fabriekshal. Modulaire systemen zorgen voor meer flexibiliteit en minder kosten. Zo creëert u exact de ruimte die u nodig heeft.

Meest verkocht
Aantal artikelen: 2
Weergave:
Stalen entresols

Gebruik zeker ook onze checklist en onze informatiepagina. Hierop staat uitgelegd wat u allemaal nodig hebt wanneer u een entresol bij ons wilt aanvragen.
Stalen entresols creëren plaats, ruimte en flexibiliteit. Ruimtesystemen dragen bij aan het intelligente gebruik van het beschikbare oppervlak. Naast kant-en-klare ruimtes zoals systeemkantoren en opslagcontainers bieden ook stalen entresols vele mogelijkheden voor de optimale benutting van de ruimte. Met entresols wordt extra opslagruimte in hallen gecreëerd, maar ook het plaatsen van een kantoor met uitzicht kan van voordeel zijn. Bij de keuze van een entresol spelen normen en voorschriften betreffende de veiligheid een grote rol. Een stalen entresol is in dit licht altijd een veilige en vakkundige keuze. Steunen en balken van de stalen entresols bestaan uit warm gewalst staal. Poedercoatings zorgen voor hoge weerstand en duurzame oppervlakken, ook bij zware belasting. Niet in de laatste plaats moet ook de kwaliteit van de bodem in acht worden genomen. Voldoende dikke standaard spaanplaten met moer en veer bieden veel veiligheid.

Gebruik zeker ook onze checklist en onze informatiepagina. Hierop staat uitgelegd wat u allemaal nodig hebt wanneer u een entresol bij ons wilt aanvragen.

Modulaire systemen voor meer flexibiliteit
Om steeds flexibel ruimtecapaciteiten te kunnen creëren, kunnen bij de keuze van stalen entresols uitbreidbare systemen worden toegepast. Zo kunnen afzonderlijke modules naar behoefte worden aangebouwd. Van voordeel zijn hierbij vastgeschroefde constructies, omdat zo complete elementen steeds zonder tijdrovende demontagewerkzaamheden kunnen worden verplaatst. Dit is een groot voordeel ten opzichte van vast geïnstalleerde componenten. Op korte termijn en zonder veel moeite kunnen ruimtes met entresols nieuwe worden ingedeeld. Voor bedrijven die op een begrensd oppervlak met vaak wisselende opslageigenschappen moeten werken, is het modulaire systeem een enorme vereenvoudiging en kostenbesparing. Door optimale benutting van voorhandene capaciteiten middels stalen entresols vervalt het kostenintensieve beschikbaar houden van aanvullende oppervlakken en het onderhoud ervan. Leegstand kan worden geminimaliseerd. Vakkundig toebehoren in de vorm van trap- en leuningelementen alsmede overgavestations ronden het modulaire systeem af. In onze webshop vindt u efficiënte producten in professionele kwaliteit.